- הכל!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל במיוחד את הכנפיים ברטבים שונים ואת הנודלס המוקפץ.... אני הכי אוהבת שהוא מכין ספגטי ברוטב שמנת ופיטריות - שזה מזכיר לי כמה שנים הוא לא הכין לי.............
אבל הכי הכי הרבה... שניצלים שיכורים ! (כי הם שותים המון ברנדי לפני שהם נהיים שניצלים). הוא לא יודע להכין כלום. סליחה, בעצם הוא ממש טוב במנות חמות ובסנדוויץ´ עם פסטרמה. זהו. אבל אין שום בעיה כי אם יש משהו שאני נורא אוהבת זה לבשל, אני מוכנה להיות סגורה במטבח כל יום, כל היום. אז שנינו מאושרים...
. אני כמעט ולא מבשלת כך שכל ניסיון מתקבל בברכה ובהתלהבות, אפילו חביתה (מושקעת). אם אני עושה משהו זה פסטה ברטבים או פשטידת בשר ותירס. אבל הכי כיף כשאנחנו מבשלים יחד.
ומאחר והוא טוען שאני מבשלת מעולה אז הוא תמיד מעדיף שאני אהיה במטבח אבל הכי הכי הוא אוהב כל דבר שמכיל בשר והוא הדבר שהוא מכין הכי טוב זה שניצלים יש לו איזה טיבול שרק הוא מצליח איתו ולכן זה התפקיד שלו בבית
אז הוא לא אוהב ספגטי\ מוקרם, כל השאר מתקבל בברכה, ואני הכי הכי אוהבת בעולם שהוא עושה לי חביתה עין, שהעין עדיין רטובה ולא מתייבשת, והוא עושה את זה הכי טוב שבעולם שבת שלום
משהו... עם הזמן הוא למד לעשות כמה דברים והם ממש לא רעים- חביתה עם קבנוס, לחם, פשטידת תירס, סלט עם תיבול שאני אוהבת... בד"כ הוא אוהב את כל מה שאני מכינה והוא לא מהמתפנקים (לעולם הוא לא יגיד לי "בא לי _____") אבל אני יודעת שהוא במיוחד אוהב את הבולונז שלי ואת עוגת פיקאסו שאני מכינה
אנחנו לא מכינים בבית הרבה כי גיא אוכל צהריים בעבודה ובערב חוטפים משהו קל. בשבתות אנחנו אוכלים אצל ההורים ,כך שממש לא יוצא לבשל. אבל כשכן יוצא אז גיא אוהב כל דבר שאני מכינה בעיקר חביתה עם בצל מטוגן ופטריות ואני את הסלט טונה שלו וגם סלט ירקות בטיבול מצויין.
מה עמית אוהב שאני מכינה לו? עוף! עוף על כל סוגיו (אבל ללא עצמות): בפסטה, מוקפץ, שניצלים, בגריל ועל האש, בכל מיני מרנידות שונות או בבגט זה לא משנה העיקר שיהיה עוף. עמית ביקש להדגיש שהוא אוהב עוף !!!!
כל עוף ובכל צורה אפשרית, בעיקר עם הרבה בצל או מטוגן"קריספי" הוא אוהב שאני מכינה לו סלט פלפלים מרוקאי חריף ואוכל חריף .... ואת העוגות שאני אופה אני הכי אוהבת שהוא מכין לי תפו"א עם כנפיים בתנור אני לא יודעת מה הוא שם שם בתבלינים אבל זה יוצא טעים...!
והכיף הכי גדול שלנו זה להכין ביחד. אנחנו מנסים מתכונים מספרים, מהאינטרנט ומהעיתון. אני חושבת ששיא המחמאה היתה שהוא אמר לי שהקובה שהכנתי יותר טעים מזה של אמא שלו...(שקרן וחנפן, אבל חמוד...)
על מחבת עם רוטב (ואחר כך מכניס לתנור לכמה דקות). הוא מכין שניצלים טובים, תפוחי אדמה מתובלנים בתנור (שהוא למד מאבא שלי), אומלטים, והוא מצויין בלהכין ירקות לעשיה (מה שאני ממש לא אוהבת). והוא מרוצה מכל מה שאני מכינה (הכי כיף להסתכל על הבעת פניו כשהוא לוקח את הביס הראשון)....