שאלת יום שישי

הילית*

New member
שאלת יום שישי ../images/Emo35.gif

ואני בטוחה שתאהבו אותה
איזה מאכל שאתם מכינים בן הזוג שלכם הכי אוהב ואיזה מאכל שהוא מכיל אתם/ן הכי אוהבים

אתי@

New member
הוא הכי אוהב...../images/Emo21.gif

את הפתיתים שאני מכינה, וגם חלק מהפשטידות. אבל זה לא חוכמה כי אני לא מכינה הרבה יותר מזה...
ובאלה אני הכי טובה
הוא... לא מכין כלום

maal

New member
הוא הכי אוהב

- הכל!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל במיוחד את הכנפיים ברטבים שונים ואת הנודלס המוקפץ.... אני הכי אוהבת שהוא מכין ספגטי ברוטב שמנת ופיטריות - שזה מזכיר לי כמה שנים הוא לא הכין לי.............

ענתש

New member
הוא אוהב הכל

אבל הכי הכי הרבה... שניצלים שיכורים ! (כי הם שותים המון ברנדי לפני שהם נהיים שניצלים). הוא לא יודע להכין כלום. סליחה, בעצם הוא ממש טוב במנות חמות ובסנדוויץ´ עם פסטרמה. זהו. אבל אין שום בעיה כי אם יש משהו שאני נורא אוהבת זה לבשל, אני מוכנה להיות סגורה במטבח כל יום, כל היום. אז שנינו מאושרים...

Aאלינור

New member
הוא הכי אוהב

כשאני מכינה משהו...
. אני כמעט ולא מבשלת כך שכל ניסיון מתקבל בברכה ובהתלהבות, אפילו חביתה (מושקעת). אם אני עושה משהו זה פסטה ברטבים או פשטידת בשר ותירס. אבל הכי כיף כשאנחנו מבשלים יחד.

נופר30

New member
למזלי שלי אוכל הכל

ומאחר והוא טוען שאני מבשלת מעולה אז הוא תמיד מעדיף שאני אהיה במטבח אבל הכי הכי הוא אוהב כל דבר שמכיל בשר והוא הדבר שהוא מכין הכי טוב זה שניצלים יש לו איזה טיבול שרק הוא מצליח איתו ולכן זה התפקיד שלו בבית

אופה3

New member
יותר קל מה הוא לא אוהב??????

אז הוא לא אוהב ספגטי\ מוקרם, כל השאר מתקבל בברכה, ואני הכי הכי אוהבת בעולם שהוא עושה לי חביתה עין, שהעין עדיין רטובה ולא מתייבשת, והוא עושה את זה הכי טוב שבעולם שבת שלום

שמופית

New member
אני הכי אוהבת את

החביתה הספרדית שתמיר מכין לי ! למי שלא יודע, חביתה ספרדית זה חביתה עם תפוחי אדמה. אני הבאתי את המתכון מספרד והוא מוציא לפועל ממש טעים
אני לא חושבת שיש משהו שאני מבשלת שהוא ממש אוהב... אבל הוא ממש בעייתי באוכל ואני לא מבשלת הרבה.

הילית*

New member
אני אוהבת כשהוא מכין....

משהו... עם הזמן הוא למד לעשות כמה דברים והם ממש לא רעים- חביתה עם קבנוס, לחם, פשטידת תירס, סלט עם תיבול שאני אוהבת... בד"כ הוא אוהב את כל מה שאני מכינה והוא לא מהמתפנקים (לעולם הוא לא יגיד לי "בא לי _____") אבל אני יודעת שהוא במיוחד אוהב את הבולונז שלי ואת עוגת פיקאסו שאני מכינה

danaziv

New member
אנחנו...

אנחנו לא מכינים בבית הרבה כי גיא אוכל צהריים בעבודה ובערב חוטפים משהו קל. בשבתות אנחנו אוכלים אצל ההורים ,כך שממש לא יוצא לבשל. אבל כשכן יוצא אז גיא אוהב כל דבר שאני מכינה בעיקר חביתה עם בצל מטוגן ופטריות ואני את הסלט טונה שלו וגם סלט ירקות בטיבול מצויין.

Ronnie*

New member
הוא אוהב שאני מכינה מרק בצל...

ואני אוהבת שהוא מכין לזניה, פיצות, טוסטים... שנינו לא מבשלים דברים מסובכים מדי, אבל אפשר להגיד שהוא יותר בשלן ממני...

shelycat

New member
עוף../images/Emo118.gif

מה עמית אוהב שאני מכינה לו? עוף! עוף על כל סוגיו (אבל ללא עצמות): בפסטה, מוקפץ, שניצלים, בגריל ועל האש, בכל מיני מרנידות שונות או בבגט זה לא משנה העיקר שיהיה עוף. עמית ביקש להדגיש שהוא אוהב עוף !!!!

fila

New member
כנ"ל

כל עוף ובכל צורה אפשרית, בעיקר עם הרבה בצל או מטוגן"קריספי" הוא אוהב שאני מכינה לו סלט פלפלים מרוקאי חריף ואוכל חריף .... ואת העוגות שאני אופה אני הכי אוהבת שהוא מכין לי תפו"א עם כנפיים בתנור אני לא יודעת מה הוא שם שם בתבלינים אבל זה יוצא טעים...!

תוכי

New member
בעלי ..... ../images/Emo118.gif

אוהב לאכול את כל מה שאני מכינה למזלי......:-):

תמרה*

New member
גם ירון אוהב את כל מה שאני מכינה

והכיף הכי גדול שלנו זה להכין ביחד. אנחנו מנסים מתכונים מספרים, מהאינטרנט ומהעיתון. אני חושבת ששיא המחמאה היתה שהוא אמר לי שהקובה שהכנתי יותר טעים מזה של אמא שלו...(שקרן וחנפן, אבל חמוד...)

יעלי2

New member
הכי אני אוהבת כשהוא מכין סטייקים

על מחבת עם רוטב (ואחר כך מכניס לתנור לכמה דקות). הוא מכין שניצלים טובים, תפוחי אדמה מתובלנים בתנור (שהוא למד מאבא שלי), אומלטים, והוא מצויין בלהכין ירקות לעשיה (מה שאני ממש לא אוהבת). והוא מרוצה מכל מה שאני מכינה (הכי כיף להסתכל על הבעת פניו כשהוא לוקח את הביס הראשון)....

למעלה