שאלת יום שישי

שאלת יום שישי

שפותחים את התיק שלכם, מה תמיד ימצאו בו? אצלי: טלפון נייד , ארנק, פאלם פיילוט- שלפני שבועיים הבנתי באמת כמה הוא יקר לי לאחר שכל החומר כמעט אבד לי. משקפי שמש, מפתחות, תיק איפור קטן הכולל: מראה, ליפסטיק וצללית, 2 תחבושות למקרה ש..., ואקמול - זה קשור למקרה ש.... (אהה ויש לי גם גז מדמיע...)

פרייס

New member
ואצלי...

טלפון נייד, ארנק, סיגריות (כמובן עם קופסא אקסטרא ליתר ביטחון
), מסטיקים, המון ניירת (כל מיני שוברי אשראי שלא הספקתי לסדר/לזרוק), אודם (שאין לו הרבה שימוש בו למען האמת), מראה קטנה (חובה, לא???), חוט דנטלי (הכרחי!!!) ו... זהו, נראה לי... כן סופי - לאחר בדיקה, זהו. נטע

הילית*

New member
חברה שלי טוענת שיש אצלי הכל...

אפילו אם התיק קטן... למען האמת זה כבר לא נכון... כי כמעט תמיד אני לא יוצאת עם איפור בתיק (משאירה בבית) ותמיד אני צריכה טישיו ובדיוק אין לי... תמיד יש לי זוג טמפונים (למקרה ש...) באריזה מיוחדת שקניתי בלונדון... פלאפון, שוברי ויזה ששכחתי לסדר, סוכריות מנטה, קופסא טנה של כדורים נגד כאבי ראש (למרות שאני לעיתים רחוקות לוקחת), משקפי שמש אופטיות, חומר לניקוי המשקפיים

fila

New member
....................../images/Emo68.gif

אצלי תמיד יש : פלאפון,ארנק,איפור ומראה,קרם ידיים מפתחות ומשקפי ראייה (אני כל הזמן עם עדשות מגע אבל אני מרגישה יותר בטוחה כשהמשקפיים בפנים)
יש לי עוד מלא דברים מבתיק אבל בגלל שאני כל הזמן תיקים הם לא תמיד הולכים איתי. ואופס שכחתי : סיגריות ומסטיקים

אביבית1

New member
בתיק שלי יש....

, ארנק, חופשי חודשי, כרטיס עובד, מפתחות, מסטיקים, ובימים מסויימים בחודש יש גם טמפונים ואקמול (למרות שאני לא לוקחת).

אתי@

New member
מה לא?../images/Emo9.gif

ארנק, פלאפון, משקפי שמש (גם בחורף), מפתחות, יומן קטן, מברשת שיער (חובה!), ארנקון קטן לטמפונים אקמול וכיו"ב, תיק איפור קטנטן, מנטוס תפוח, ספר או/ועיתון (נו טוב אני מקבלת עיתון כל יום
). אבל כל זה נמצא בתיק רק כשאני יוצאת לעבודה. כשסתם יוצאים אני משתדלת לא לקחת כלום או תיק קטן עם כמה דברים מינימלים

נופר30

New member
ואצלי יש

פלפאון מפתחות( בית שלי של אמא ושל האוטו ) משקפי שמש משקפי ראייה עט פאלם פיילוט מסטיקים כל מיני דפים שונים ומשונים ארנק קרם ידיים לפעמים גם תיק קטן של איפור ואם לא אז את האודם שבדיוק שמתי וגם טמפונים וזהו אני חושבת

אופה3

New member
ואצלי כמה שהתיק קטן הוא עמוס מאוד

אז ככה קודם כל פלאפון, שדקה אחרי שאני מגיעה לעבודה, הוא נצמד למכנס, למזלי זה סטארטק, סיגריות, עם מצית, כמובן משניהם ספייר כסף, יש לי מן תא קטן כזה כל מיני ניירות, בעיקר שקשורות לעבודה מראה קטנה, עם אודם, 2 תחבושות למקרה ש..... כרטיסי קופת חולים, תעודת זהות כרטיסים כאלה, כמו של רשתות שיווק, אתן יודעות מה הכוונה כל מיני פתקים גנובים כאלה מסטיקים כדורים נגד צרבת משחה נגד כוויות ואקמול או נורופין, למקרה שחס וחלילה. ועט, אפילו שתיים או שלושה , בגלל העבודה שאני יוצאת עם בעלי, אז אני לוקחת רק את הפלאפון, שגם צמוד שוב למכנס וסיגריות ומצית, זהו, כל התיק שייך יותר לעבודה אה, ואיך שכחתי פנקס צקי´ם למקרה שבא לי לחגוג. ביי ושבת שלום האופה

limor 2

New member
רק ארנק ופלאפון..אהה.. וגם מפתחות

גם מדי פעם אני שמה תחבושות וטמפונים..

Ronnie*

New member
הכל...

אם אתן זוכרות את התיק של מרי פופינס, שהיא מוציאה מתוכו דברים כמו מתלה למעילים, כך גם התיק שלי... יש בו הכל, פלוס המון זבל שהייתי צריכה לזרוק מזמן... היומן שלי, למשל, עמוס עדיין בפתקים שנשארו שם מלפני החתונה (לפני חודשיים וחצי), כמו: "להתקשר למעצבת", איזה מסמכים צריך בשביל להוציא תעודת רווקות, נוסחים אפשריים להזמנות, וכן הלאה... לא פלא שהרצועה שלו נקרעה לי כבר פעמיים.

שמופית

New member
התיק שלי.....

ארנק כמובן, פנקס צ´קים, פלאפון,משקפי שמש, קליפס לתפוס את השיער, יומן, פנקס (אם אני לא רושמת - אני שוכחת...), אבני קריסטל (שקניתי פעם מזמן ועוד לא הוצאתי), עט, כל מיני פתקים שצריך לזרוק כבר, לוח זמנים של הרכבת
בליסטיק לשפתיים, אודם, מפתחות (של הבית שלי, של אמא שלי, דואר, מכונית -תמיר טוען שאני נראית כמו סוהרת עם הצרור שלי)... ואם אני זוכרת להכניס, יש שם גם טישיו.

תוכי

New member
אצלי בתיק........

יש כמובן ארנק, פנקס צ´קים, משקפי שמש, חומר לניקוי משקפיים, מסטיקים וסוכריות מותר/חופשי, עט כמובן תחבושות, אודם, מפתחות, פלאפון, גומייה לשיער ומיני בושם למקרה שרצתי מהבית ושכחתי לשים.

יעלי2

New member
יש לי רעיון לסטארט אפ נשי בהקשר

למי שיש מזומנים (או קשרים) ומעוף שתשלח לי מסר

rinutza

New member
התיק שלי זה כמו הזקן של ההוא

מהיה היה שהיה מוציא את כל העולם ואישתו מהזקן הלבן שלו
ארנק (כמובן שמן מאד), יומן, טישו, טמפונים לשעת צרה, מסרק קטן, סוכריות מנטה, קרם ידיים קטן, פלאפון, כדורים נגד כאבי ראש, סיכות או קליפס לשיער, המון המון ניירת שתמיד אני שוכחת לסדר, מתפחות של הבית ושל הרכב. ובטח עוד שכחתי כמה דברים.

למעלה