שאלת יומולדת .. מה הדבר הכי הזוי ש: קיבלתם , עשו לכם או עשו לאחרים שאתם מכירים לכבוד היומולדת ?
F fishey New member 26/1/04 #1 שאלת יומולדת .. מה הדבר הכי הזוי ש: קיבלתם , עשו לכם או עשו לאחרים שאתם מכירים לכבוד היומולדת ?
א אחות שלו New member 26/1/04 #2 טרקר פעם סיפר פה משהו נחמד משהו בקשר לניחום אבלים... "מזל טוב יא הומו"... ring a bell?
1 1100F New member 26/1/04 #3 הייתה ליפעם שכנה שהייתי מאוהב בה. אז אבא שלה (שיגע זאת) הרג אותה והביא לי בתור מתנת יום הולדת את הראש שלה ואת הציצים שלה מפוצלחים. וואוו. איזה מתנה יפה, לא?
הייתה ליפעם שכנה שהייתי מאוהב בה. אז אבא שלה (שיגע זאת) הרג אותה והביא לי בתור מתנת יום הולדת את הראש שלה ואת הציצים שלה מפוצלחים. וואוו. איזה מתנה יפה, לא?
1 1100F New member 26/1/04 #6 תגידי, ניסית פעם לשים חור בתוך קופסא? אם תדעי איך, אז תסבירי לי, ובפעם הבאה נבקש גם את הכוס
א אחות שלו New member 26/1/04 #7 אפשר לפרק את כל האגן ולשים << מזכיר לי בדיחה >> איך מכינים רשת? *לוקחים הרבה חורים ומחברים אותם ביחד.
אפשר לפרק את כל האגן ולשים << מזכיר לי בדיחה >> איך מכינים רשת? *לוקחים הרבה חורים ומחברים אותם ביחד.
1 1100F New member 26/1/04 #8 נו, שוין. ככה מתחילים, שמים את הראש, אח"כ את הציצים, ואח" אגן שלם. בסוף שמים את כל הגוף, ואחרי זה מחילים לעשן וגם לשתות אלקוהול...
נו, שוין. ככה מתחילים, שמים את הראש, אח"כ את הציצים, ואח" אגן שלם. בסוף שמים את כל הגוף, ואחרי זה מחילים לעשן וגם לשתות אלקוהול...
F fishey New member 26/1/04 #9 אלכוהול !!! וגם מעשנים קראק ומסניפים קטמין ולקינוק פיטריות ...מהרגלים כמובן !!!