שאלת יזיזות והיתנזרות ממנה.

free soul

New member
שאלת יזיזות והיתנזרות ממנה.

בעבר, הייתי בקשרים יזיזותיים בשנתיים האחרונות... לאחרונה [ארבעה חודשים] הפסקתי עם כל זה בגלל כמה חששות.. הריון לא רצוי ומחלות מין לא עלינו! עם הזמן היתפתח קשר עם איזה בחור מאוד מאוד נחמד וסקסי בטירוף! אני כל כך נימשכת אליו וכנ"ל גם הוא.. אבל, אני עוצרת את עצמי בגלל ההיתנזרות שלי ממין.. אבל, אני אגיד לכם משהו.. אני אישה שמאוד אוהבת סקס, אני חושבת על סקס אבל, לא עושה סקס! ואני מטפסת על הקירות! בעיקבות ההיתנזרות סיימתי עם כל הקשרים שלי עם היזיזים חוץ ממנו שרק כמה שבועות אני מדברת איתו. לכן, אני מתלבטת אם לשכב איתו או לא... למה אני מתלבטת? שוב, בגלל המחלות שלא נדע והריון הלא רצוי.... אני יודעת שיש קונדום, אבל, אתם יודעים, הוא לא בטוח ב100%... מה אתם אומרים?

Vdrums

New member
זו כבר לא שאלת יזיזות, זו שאלה

על התנזרות. לדעתי, אם החלטת להימנע מריבוי פרטנרים תמצאי אחד שאת מכירה ויודעת שהוא בריא וכמובן שיש את הקונדום ויש גלולות וכו'. למה למנוע מעצמך משהו שאת נהנית ממנו? מה הטעם בעינוי עצמי?

shahardan

New member
שלום לכולם......

אומנם אני חדש פה (אני בדר"כ קורא...) ,דעתי האישית היא יש משהו בטוח? כשלא מנסים נשארים עם שאלות של "מה היה אילו?".... אז לכי ותהני כי החיים קצרים....

free soul

New member
זהו, חשבתי על זה..

ניפגשתי איתו היום.. היה מאוד נחמד, לא שכבתי איתו אבל, היה לנו קטע נחמד אחריי זה, דיברנו על כל מיני דברים.. קלטתי שהוא בחור מאוד נחמד... באמת. אבל, זה לא בשבילי.. כן, אם הפסקתי עם כל הקטע הזה של הסקס אז זהו.. זה לא אומר שהוא לא עשה לי טוב, ההיפך! הוא העיר אצלי את הכל..
וזה העלה לי כל מיני דברים.. בכל מקרה.. החלטתי, שאם אני רוצה לעשות סקס אני אעשה אהבה.. לכן, אסבר לו יפה ואגיד לו שאני לא מעוניינת.. מקווה שהוא לא יחשוב שאני איזו ילדה קטנה או משהו.. אבל, את הגוף שלי, את האהבה שלי, אשמור לגבר שאוהב. זה פשוט לא אני.

אלו שני נושאים שונים

הריון ומחלות זו שאלה אחת - אפשר להגן על עצמינו באמצעות שילוב של גלולות וקונדום, ונכון שריבוי פרטנרים מעלה את הסיכון, אבל יזיז הוא בעצם סוג של פרטנר קבוע. לגבי סקס עם אהבה - אם זה מה שחסר לך, אז אני אומרת עזבי את היזיזות. זה ניסיון למלא חלל ריק בלב באמצעות סקס וזה לדעתי האישית לא בריא במיוחד לנפש.

bushi tooshi

New member
מאוד לא בריא!

אחד הדברים הגרועים ביותר ומי יתן ואוכל להפסיק עם זה ולשים "גבולות" לעצמי. גם אני מאוד אוהבת סקס אבל מצאתי את עצמי הרבה פעמים "עושה חיים" בשביל שאולי כן יהיה בינינו משהו זה לא טוב אפילו לא קצת! סתם תפגעי בעצמך....

למעלה