שאלת כיבוד באזכרות
אז האזכרה הראשונה מתקרבת
אז מה נהוג אצלכם מבחינת הכיבוד? במשפחות של שנינו נהוג: צימוקים, שקדים, בטנים, פירות, מלפפונים מקולפים, כעכים מתוקים וכעכים מלוחים. אצל בעלי נהוג גם בייצים קשות(משהו עם ברכת "שהכל נעשה בדברו), וגם מלפפון חמוץ, זיתים, ולפעמים גם דג מטוגן. אותי די מגעיל הקטע של עשרות בייצים קשות, ומצד שני בקיץ האזכרה מגיעה לשעה מאוחרת של הערב, כך שצריך שיהיה כיבוד לארוחת ערב. אצלם גם נהוג שכל אורח מקבל צלחת חד פעמית עליה מסודר הכיבוד האישי שלו, ואילו אני מעדיפה שולחן עם קעריות של כיבוד. חשוב לי שהכיבוד יהיה טעים ואסטטי ומשביע, ועם זאת שלא יהיה יותר מידי שמח. מעניין אותי איך זה אצלכם?
אז האזכרה הראשונה מתקרבת
![](https://timg.co.il/f/Emo14.gif)