שאלת כמויות למשרוולים טריים (וגם לותיקים)

שאלת כמויות למשרוולים טריים (וגם לותיקים)

אני משתרוולת בעזרת השם בשבוע הבא,
רוצה להכין לעצמי קצת מנות אוכל מתאים במקפיא.
הכנתי רסק תפוחי עץ ואגסים (מחית)
ואכין גם מרק טחון שאפשר להקפיא.
שאלתי היא באיזה גודל מיכלים כדאי לי להקפיא,
מה גודל המנות שאוכלים מהדברים האלה?
קופסאות קטנות של 200 גר'?
כוסיות קטנות של 100 גר'?
אשמח אם תשיבו לי.
 

LaVieBoheme

New member
הצעה-

בשבוע-שבועיים הראשונים הכמויות הן בערך של חצי כוס, את יכולה לקחת כוסות חד פעמיות, למלא אותן עד החצי לכסות בניילון נצמד ולהקפיא ולהפשיר כל פעם מנה אחת או שתיים.
אני ממליצה שיהיה לך גם מרק צח צלול ולא טחון לימים הראשונים שלאחר הניתוח, מרק טחון זה שלב מתקדם יותר.
 
תודה על התשובות. אשמח לרעיונות נוספים

הקפאתי אכן במנות קטנטנות.
יש לכם רעיונות מה עוד אני יכולה להכין מראש חוץ ממחית פירות ומרק טחון?
אני לא יודעת איך ארגיש, ורוצה להיערך...
 

אבשלום68

New member
אחרי היומיים שלושה ראשונים

את יכולה לאכול דייסתי
גבינוה לבנה 5%
מוצרי חלב ניגרים - אשל גיל יוגורט
או למשל מוס טונה
מחית ירקות - דלעת, תפא"ד , גזר, אל תכניסי קישואים כי הם מכילים המון מים וזה יוצא נוזלי.
 
למעלה