שאלת כמויות

שאלת כמויות

מהצד של ההגשה - לא של ההכנה...

אני רוצה להגיש כקינוח כוסיות עם קרם וניל ומעליו מחית פירות יער, עם רוב לקרם. צפויים כ-10 אורחים, ובכללי היות שמדובר בקינוח קטן אני מניחה שיהיו מי שישמחו לכוסית נוספת + אני תמיד מעדיפה שיהיה יותר מאשר "בדיוק".
השאלה שלי היא: האם כמות שמבוססת על מיכל שמנת מתוקה + חצי כוס חלב יספק את הסחורה? או שעדיף להכין כמות כפולה?

 

bali

New member
מנהל
אני הייתי מכפילה כמויות

זה כמובן תלוי גם בנפח הכוסיות המדוברות.
 
אפילו משלשת כמויות

נפח כוסיות למנה אישית הוא בערך 40-5- מ"ל.
נפח שמנת מתוקה + כוס חלב - 350 מ"ל.
השאלה מה נפח החומרים המוספים ועד כמה ההקצפות מוסיפות לנפח.
נכון לעכשיו את מצויה בדיוק ב 10 כוסיות או מעט פחות.
אני כמוך, מעדיפה יותר מאשר פחות וולכן הייתי משלשת או לפחות פי 2.5.
 
בסוף הכפלתי

מה שהתגלה כחכם, כי אמנם כמות אחת הספיקה ל-12 כוסיות, אבל כולם ביקשו עוד...
בפעם הבאה אני אכין גם קרם שוקולד/קפה ואכין בשתי שכבות.
 
למעלה