שאלת כפתורים

ליאתו

New member
שאלת כפתורים

סרגתי לי סוודר, עשיתי חורים לכפתורים, קניתי כפתורים וחיברתי אותם. הבעיה: הכפתורים לפעמים נפתחים מאליהם, נראה שהם קטנים מידי (אולי). האם להחליף את הכפתורים (שכבר חיברתי), או להקטין את החורים בעזרת חוט תפירה? מדובר בחורי כפתורים בגודל שלוש עיניים. מצרפת תמונה להבהרה. כאן: הסוודר מקדימה.

ליאתו

New member
מאחורה והבהרה

יש כפתורים גם מקדימה וגם מאחורה. ההוראות לקוחות מהאתר של lionbrand, אבל אני לא יכולה לקשר ישירות אל האתר כי הוא דורש הרשמה (ללא תשלום). זה נקרא Reversible sweater.

פרפרית 4

New member
שתי האפשרויות הגיוניות. אם יש אפשרו

להחליף כמובן שזה עדיף. אך בהחלט הגיוני להקטין את הלולאות. בהצלחה. הסוודר מעניין ויפה.

ליאתו

New member
ואם אני כבר כאן...

התאומים שלי - בסוודר שסרגתי לו ושמלה שסרגתי לה.

ליאתו

New member
וכובע שסרגתי לבעלי

בדיוק, אבל בדיוק כשהתחיל להיות חם מידי בשביל כובע.

ליאתו

New member
הילדים בסוודרים תואמים

דווקא תכננתי סוודרים בצבעים שונים, אבל הבן שלי רצה גם כן אדום. כאן - נגה.

ליאתו

New member
ההוראות לסוודרים

גם לקוחות מאתר lionbrand, שכאמור דורש הרשמה ולכן איני יכולה לקשר אליו ישירות. אבל זה נקרא משהו כמו hooded sweaters.

tatia

New member
בהוראות היה כתוב שצריך להוריד

3 עיניים ללולאות? בדרך כלל עושים עין אחד או שניים.. אפשר כמובן להקטין, אבל יותר כדי להחליף את הכפתורים, התפרים יבלטו קצת, וגם יהיו הרבה קצבות של חוטים, אני אישית לא אוהבת הרבה קצבות :))) אבל גם מבאס לחתוך כל הכפתורים שתפרת....

ליאתו

New member
תודה, טטיה.

אני לא יודעת אם יסכימו להחליף לי בחנות, לא שמרתי את הקבלה. אוף, איזה מין דאגות. אבל אני חושבת שאני באמת אחליף את הכפתורים. נראה ש-3 עיניים נועדו לחורים גדולים יותר.

tatia

New member
אם זה חנות שאת קונה בו

כל הזמן , אז יחליפו לך,,

למעלה