שאלת כרס..

1אמאלה

New member
שאלת כרס..

אני 3 שבועות אחרי קיסרי מרגישה טוב אבל עוד לא לפעילות גופנית עליתי בהריון 14 קילו וכמעט כבר הכל ירד,נשארה כרס מעצבנת.. יש לציין שאני לא מניקה,לפני ההריון הייתי כבר בעודף של 10 קילו אז עוד יש ממה לרדת ומאז הלידה כמעט ואין תיאבון. יש המלצות לדיאטה לא קשה מדי?... תודה!

חן123

New member
קודם כל לחכות

3 שבועות זה כלום, הרחם עוד מתכווץ וחוזר לעצמו.בכל מקרה אסור לעשות כלום לפני 6 שבועות מהלידה, אז חכי בנתיםם עוד קצת, ותראי מה קורה איתך עוד 3 שבועות

1אמאלה

New member
הרופא שלי אמר

שהרחם כבר מכווץ ומה שנשאר שם זה לדיאטה.. עברתי קיסרי-הגוף מתאושש אחרת מלידה רגילה לא? לפי מה שהבנתי מהרופא שלי כבר מותר לי הכל.

חן123

New member
אני מנסה להתנסח בעדינות

אבל אני חושבת שהרופא שלך מדבקר שטויות. זה פשוט עוול לגוף להתחיל עכשיו דיאטה. ואיך הוא יודע שהרחם מכווץ? ושהסתיימה הירידה הטבעית? בקיצור, הוא רופא והכל, ואני ממש לא, אבל אני חושבת שהוא פזיז קצת במסקנותיו

אתי אתי

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

לאכול כמו שצריך תמיד אפשר, רק שהגבלת קלוריות חמורה מאוד לא מומלץ לעשות, גם בגלל שהגוף בכל זאת עבר שינויים דרמתיים שהוא צריך להתאושש מהם, וגם בגלל שהמצב ההורמונאלי שונה לגמרי אחרי לידה, וגם אם תשמרי 'חזק' לא תרדי, אלא אפילו להיפך. ממליצה על תזונה מאוזנת ומזינה, בלי נשנושים חטיפים וכד', גם הגוף וגם הנשמה צריכים את זה

1אמאלה

New member
אז זהו שאצלי הבעיה אחרת

אין בעיה לא לנשנש כי אני בקושי אוכלת.. מאז הניתוח לפני 3 שבועות פשוט איבדתי את התיאבון ואני אוכלת בקושי ארוחה ביום.. אז רציתי איזשהו תפריט קליל שיעזור לי לחזור לאכול והפעם לאכול נכון.

אתי אתי

New member
מה קורה היום...

זה כבר פעם שלישית שאני כותבת אותה הודעה, תאמתם ביניכן?
נשנושים זה לא כ"כ טוב, נשמע שאת אוכלת הרבה פחות קלוריות ממה שאת רגילה, זה מכניס את הגוף לסטרס, ובמצבנו המיוחד הוא מתגונן כדי לשמור על התינוק, אז אנחנו לא יורדות במשקל.... תנסי לאכול כל 3 שעות ארוחה, אפילו ארוחונת.

אורלי14

New member
עם כל הילדים שילדתי אמרו לי

שאורך ששה שבועות עד שהרחם חוזרת לעצמה, ולפעמים אפילו יותר. מעניין, המצב השתנה בשנה האחרונה?! הרופא שלך לא צודק, חברתי. נכון שיש לעשות תרגילי בטן לפי מה שאמרו בבית החולים שמותר בשבועות האלו, אבל לא הכל לדיאטה עדיין. היי זהירה ובריאה וגידול קל ונעים !!!

למעלה