שאלת לילה אחרונה להיום?

shelycat

New member
שאלת לילה אחרונה להיום?

איךל הייתן מגדירות את עצמכן? האם אתן "פילפליות" היפר-אקטיביות, בעלות מרפקים, אסרטיביות או שמא יותר פסיביות, לוקחות את הדברים בקלות מה שיקרה יקרה? וכמובן שאר ההגדרות.

kisses

New member
פילפלית כן היפר אקטיבית ממש לא

אף פעם לא דוגלת בשיטה מה שיהיה יהיה אני תמיד רוצה לדעת מה יהיה.

אתי@

New member
אני לא אוהבת להגדיר את עצמי

בתחומים מסוימים אני מאוד אקטיבית, אבל כשזה לא מספיק חשוב, אז אני פסיבית. בכל מצב אני מתנהגת באופן שונה ולא על פי כללי התנהגות מוגדרים.

שמופית

New member
מסכימה עם אתי@ ../images/Emo45.gif

ההתנהגות שלי תלויה בזמן ובמקום ובעוד הרבה גורמים.

jess ועוד

New member
אצלי זה משתנה בהתאם לחברה

בעבודה אני אסרטיבית מנהלת פלפלית ומעדיפה לדעת הכל ותמיד תמיד להיות בעינינים עם חברות אני אוהבת להיות באמצע הדברים לדעת את הריכולים אבל אם אין לי מה להגיד או שיש מישהי אחת שאני לא מתקשרת איתה אני ממש עוברת הצידה עם המשפחה אני תמיד שם אחות גדולה . אלף פרצופים לג´סיקה אחת....

fila

New member
תלוי...........

מתי איפה ומי הנוכחים...... לפעמים "כשהשכנים אינם נאים בעיני" אז אני סופר פאסיבית לקירות יש יותר נוכחות ממני, אני מעבירה את הזמן ומחכה שיגמר... ואם "השכנים נאים בעיני" ואני בחברה מוכרת ואהובה עליי אז אני נעה בין הדמות של ליצן החצר למשתתפת פעילה בחגיגה... בעבודה מבחינה מקצועית וקידום אישי הייתי רוצה להיות עם קצת יותר מרפקים ויותר אסרטיבית אני נורא חוששת לחצות את הגבול שבין אמביצה סבירה לשאפתנות יתר.....

תוכי

New member
הכל תלוי

איפה במקום אחד יכולה להיות ממש פלפלית ובמקום שני הכי פסיבית שיש

danaziv

New member
FILA לא יכולתי להגיד את זה יותר

טוב, אם כי עם הזמן אני לומדת להיות קצת יותר אסרטיבית גם בעבודה.

אופה3

New member
זה באמת תלוי איפה אני ומי האנשים

שמסביבי, בדרך כלל אני בחורה מאוד פילפלת בכל התחומים, מאוד דומיננטית, בעבודה שלי, אני עושה עבודה של ארבע אנשים, גם מוכרת, גם אופה, גם מנהלת את המאפיה והעובדים, גם מטפלת בהזמנות של לקוחות, וגם מנקה ומסדרת. ככה שאם זה נחשב פלפל אז אני באמת כזאת. יש לי בית של שלושה חדרים 70 מ"ר , ואני יכולה לנקות את כל הבית, כולל אבק, פנלים, מכסים של האורות, ארונות מטבח, ומקרר ותנור, ושטיפה טובה, וגם אבק, וגם לקפל כביסה, כל זה בשעתיים וקצת, אז כן אני מחשיבה את עצמי פלפל. אבל יש דברים בחיים שאני אומרת מה שיקרה יקרה, לאור המצב שלי האישי לאחרונה וכל זה, לפעמים אני מאוד אדישה, וזורמת אם מה שיש, כל מה שלא הורג אותי מחשל אותי, ופשוט מנסה לחיות את היום, בלי הרבה תכנונים, ציפיות ותקוות. כל טוב האופה

למעלה