שאלת לילה........

shelycat

New member
שאלת לילה........../images/Emo29.gif

מה אליכם הביתה לא יכנס בשום פנים ואופן? כלומר האם יש פריטי מזון/משקאות/ריהוט/כלים/סיגריות/אנשים/בע"ח וכו" שלא תכניסו אליכם הביתה? למשל אצלנו לא תמצאו דגים
ופירות ים(למאכל) ונחשים כחיית מחמד(איכס), מעשנים אצלנו מתקבלים בברכה רק אם הם משאירים את הסיגריות בחוץ, ובינתיים יש 2 בנות משפחה שלא רצויות אצלנו בבית
. וחוץ מזה עוד לא השתמשתי באייקונים החדשים

שירי71

New member
סיגריות ואולי גם אאמץ את הרעיון שלך

לגבי בנות מסויימות מאד שאינן רצויות.

שמופית

New member
מסכימה איתכן בנושא הסיגריות....

לא נכנסים אלינו הביתה או למכונית עם סיגריה בשום פנים ואופן ! ודבר שאני לא סובלת ולא ייכנס אלי הביתה - ציפורים בכלוב !!! (וכמובן גם נחשים, איגואנות ושאר מרעין בישין)

שירי71

New member
אני רוצה לפתח את הענין האנשים הלא ר

רצויים הכוונה שלי לפחות היא שיש אנשים שאני מרגישה שיש אנרגיה שלילית מהם כלפיי ולא רק כלפיי אבל גם כלפיי וזה שהזמנתי אותם לחתונה כי הכריחו אותי לא אומר שאני צריכה להזמין אותם גם לבית שלי. כי הבית שלנו הוא המקום הכי הכי שלנו והפרטי שלנו והמקלט שלנו והמסתור שלנו והמיטה שלנו והבתאגן שלנו והחתולים שלנו והטעם שלנו והאין תמונות בינתיים שלנו והאלבומי תמונות והספרים הכי אהובים שלנו והכל שלנו שם זה דברים שאנחנו אוהבים ואין שם מקום למי שלא.

Ronnie*

New member
הממ... סיגריות...

(אורי הרבה יותר קשוח ממני, הוא גם נורא מתרגז שמעשנים במסעדות למרות שאסור). כבד אווז ועגל חלב, את זה אני לא אסכים לקבל... מעבר לזה, אני לא יודעת... אולי רגל קרושה...

fila

New member
יש כמה דברים........./images/Emo6.gif

קודם כל מבחינת חיות: כמובן עכבישים, גם אלו שנקלעו לביתנו במקרה מוצאים את מותם מהר מאוד עקב החרדות שלי מהם. (אני לא הורגת כיגם זה מגעיל אותי אבל אני קוראת למישהו) אוכל: פירותים, סרטנים תמנונים וכאלה........(איכס, גם להם יש מלא רגליים) ריחות: שמישהי תעיז להכנס אליי הביתה עם הבושם "דיון"! אנשים: כמובן שהאקסית שלו לא תזכה אפילו לדרוך על המדרכה שמול הבית שלי......

אתי@

New member
אני מניחה שיש המון דברים כאלה...

אוכל - חזיר, אברים פנימיים, שרצים... חיות - חוץ מדגים, חתול וכלב, כמעט אף חיה לא תיכנס אלינו הביתה... וכמובן סיגריות מכל הסוגים (
)...

יעלי2

New member
אנחנו כנראה יוצאי דופן

אנחנו מאוד אוהבים כבד קצוץ וחלה עם חמאה, אבל גם פירות ים, דגים, איברים פנימיים (לא אוכלים הרבה אבל לא מתנגדים), פרות נמוכות (גם לא בעדיפות גבוהה אבל יש גירסאות טעימות). ובענין המעשנים, לא אני ולא הוא מעשנים, אבל כשפעם בהרבה זמן מגיע חבר שמעשן, אנחנו לא מגרשים אותו וסובלים שעה בשקט. הוא יודע לשבת ליד החלון בדר"כ, ואחרי לכתו הבית מאוורר באופן מיידי! אבל לאוטו שלי אין סיכוי שמישהו יכנס עם ציגרטה. ובמסעדות אני יותר צדיקה מהאפיפיור. אם מישהו מעשן לא באיזור המעשנים אני מייד מבקשת לכבות, זה עושה לי מיגרנה.

אופה3

New member
טוב, אז כלבים לא יכנסו אליי וגם

לא חתולים, עושה לי צמרמורת, הפרווה והשערות שלהם, חוץ מזה לגבי אוכל, סרטנים ודברים כאלה שרואים אותם לא רוצה לראות, סיגריות אני מעשנת אז אפשר לעשן בבית, נחשים אין סיכוי, ולא עכברים וכאלה כחיות מחמד, מה שכן הייתי רוצה שיכנס אליי הביתה זה איזה דוד עשיר שירושה ישאיר..... יש עוד דברים שלא הייתי מוכנה כמו, מישהו עם נעלים מלוכלכות, או מישהו מטונף אחרי יום עבודה ומזיע, זה הורג אותי, וכן יש גם אנשים שלא הייתי רוצה שיכנסו, אבל בלית ברירה מכבדים את הבעל. שיהיה ערב טוב

למעלה