שאלת לק בבנייה.

שאלת לק בבנייה.

אמא שלי עושה בנייה בציפורניים. היא מרוצה מהעבודה של הבחורה שהיא הולכת אליה אבל ממש לא מרוצה מהלקים. לטענת אמא שלי הלקים הם של חברות עממיות ביותר (לא שיש בזה רע... אבל אם משלמים הרבה למילוי וכו', מצפים לדבר איכותי) והלקים לא "שורדים" על הציפורניים יותר מידי... אז השאלה היא, האם ישנם לקים מיועדים עבור בניה שישארו הרבה זמן? מחיר עד 60 ש"ח כדי שאמא שלי פשוט תביא אותו איתה למילוי כדי שימרחו לה.

עינב ג ל

New member
כדאי לפנות לפורום בניית ציפורניים

לקים מחזיקים אחרת על ציפורן בנויה ועל ציפורן טבעית...

צונית

New member
קטע מוזר!

בד"כ על ציפורניים מלאכותיות הלקים מחזיקים בכיף שבועיים-שלושה! בלי קשר למחיר או לאיכות. מדובר בפלסטיק לכל דבר, פלסטיק שלא מפריש שום חומר שדוחה את הלק. היום כמעט כל ה"בונות" משתמשות בלקים זולים או של "חברות עממיות" כמו שהגדרת את זה יפה, כי באמת אין הבדל בין לק של OPI ללק של טופ ביוטי בכל מה שקשור לציפורניים מלאכותיות. איזה קטע לשמוע שלא אצל כולן זה ככה. מה זה לא מחזיק הרבה זמן עבורה? על כמה זמן מדובר? ובאיזה לקים הבונה שלה משתמשת? היא בהחלט יכולה לקנות לקים איכותיים יותר ולבוא איתם, או למצוא מישהי אחרת שעובדת עם חומרים יותר איכותיים. אחרי שתעני אני אוכל להמליץ בצורה ממוקדת יותר.

אין לי שמץ של מושג

באיזה לק הבחורה משתמשת... אמא שלי פשוט אמרה שזה של "הבזול"
. הלקים מחזיקים משהו כמו 7 ימים עד קילוף.

בבניה אני משתמשת רק בopi

והלק באמת מחזיק המון המון זמן, אבל כמו שכבר כתבו לך על ציפורניים מלאכותיות גם הלק הכי פשוט שיש אמור להחזיק יחסית הרבה זמן.. כמובן שצריך לשים טופ או סילר, גם יכול להיות שהיא משתמשת הרבה במים כמו שטיפת כלים ועוד דברים שגורמים ללק לרדת מהר... ממליצה לה לנסות לקים של opi על ציפורן מלאכותית אין כמוהם..

נופ ר

New member
מסכימה במאה אחוז

גם אני משתמשת ב OPI וזה מחזיק מעמד המון זמן תגידי לאמא שלך שתעבור למישהי אחרת, שכן משתמשת במוצרים האלה. אם כבר היא משלמת הרבה כסף, שלפחות תקבל חומרים איכותיים. שלחי לי מסר אם מעניין אותך, יש לי מישהי בשבילך

למעלה