שאלת מבנה גוף?

מילי לי

New member
שאלת מבנה גוף?

אני חמישה חודשים לאחר לידה ונראה לי כי כל החלק התחתון החל הטוסיק עד הבפנוכו הכל די בכיוון מטה האם זה נורמלי? האם הגוף יחזור לקדמותו?

קארין29

New member
אחרי לידה

לא בדיוק הבנתי למה הכוונה ב"בכוון מטה" אבל אני זוכרת לאחר הלידה הראשונה שלי שאמנם ירדתי במשקל כ 1 ק"ג בחודש והתעמלתי בקביעות, אך רק לאחר 6 חודשים הרגשתי שהשומן בירכיים ובטוסיק מתחיל להתפזר. עד אז ירדתי כמעט רק באזור העליון. אחרי 8 חודשים מהלידה חזרתי לכל המבנסיים שלי וזה למרות שהרגשתי טיפה שינוי ברוחב האגן - העצמות זזות בלידה ולא חוזרות לגמרי למקומן, אבל השינוי הוא מזערי ולא מורגש במכנסיים - הרגשתי רק בשמלות שהיו צמודות לגוף. וטיפ קטן מלב אל לב - תקופת האבל שלי על גופי לאחר הלידה הראשונה היתה ארוכה וקשה. גם הייתי צעירונת - בת 26 ובגיל כזה צעיר נורא קשה לקבל שאת כבר לא "כוסית" בדיוק כמו שהיית. אל תחששי להרגיש כל מיני תחושות, תזרמי עם זה. בעוד מס' חודשים גם גופך ייראה הרבה יותר טוב וגם את תשלימי תהליך רגשי של להבין שקבוצת ההתייחסות שלך מאז הלידה הראשונה בענייני גזרה השתנתה - לא עוד צעירות שגופן מושלם לרב ללא שום מאמץ מצידן כי לא עבר דבר...אלא נשים לאחר לידה שגזרתן היפה והחטובה נקנתה במאמץ רב שלהן ולכן יש גם להעריכה ולהעריכן הרבה יותר... היי גאה!!!

מילי לי

New member
נשמע מעודד תודה

אכן אני מרגישה כאילו העצמות הורידו טיפה את כל החבילה למטה. הטוסיק שלי למשל היה די עגלגל והוא נהפך שטוח והאזור הווגינלי הפנימי הפך להיות די נמוך , כאילו צניחה כזו לא ממש באופן קיצוני אבל כאשר אני שמה טמפון יש שינוי.

למעלה