שאלת מוזיקה לקראת סוף השבוע

שאלת מוזיקה לקראת סוף השבוע

איזה סוגי מוזיקה אתם אוהבים? האם אתם באותו הטעם? לירון ואני פחות או יותר אוהבים אותו הדבר. שירים ישראלים, שנות ה-80, מזרחי - ים תיכוני , ושירי פופ עכשווים. אז ככה שאין לנו בעיה להסתדר.

kisses

New member
אני אוהבת שנות ה - 80 או כל מה שיש

פחות או יותר ב - MTV. אלון חולה על מוזיקה מזרחית או כל מוזיקה ישראלית טובה. בנוסף אני נורא אוהבת שירים של מיוזיקלס.

dorlim

New member
אנחנו אוהבים הכל ....

תלוי במצב הרוח - יכולים לשמוע גם מזרחית וגם קלאסית, גם טראנסים וגם שירים עבריים....

תוכי

New member
המוזיקה.............

שאנחנו אוהבים זה מזרחית, שירים עכשווים, השירים של סלין דיון- אנחנו חולים על השירים שלה היא שרה פצצה. לא אוהבים מוזיקה קלאסית!!!!

jess ועוד

New member
אנחנו די אוהבים אותו דבר

מוזיקה שחורה אני אוהבת מאוד מוזיקה ישראלית וניר פשוט אוהבת ישראלית אחת (נו תנחשו את מי ...
)

fila

New member
שנינו אוהבים פחות או יותר את אותו

הדבר.... מוזיקה עכשיוית MTV , ים תיכונית הו אאוהב ישראלית ואני מטורפת על המוזיקה של ארוס רמאזוטי - ממש מכורה!

Ronnie*

New member
מצד אחד, יש דברים ששנינו

אוהבים, כמו שנות השמונים, או כל מיני דברים שהתחלנו לאהוב ביחד... מצד שני, לכל אחד יש דברים שרק הוא אוהב - אני מתה על שירים ישנים ממש, שנות החמישים והשישים, ואורי אוהב כל מיני דברים כסאחיסטיים שאני לא מסוגלת לשמוע - Rage against the machine וכל מיני רוק כבד... אבל יש המון דברים ששנינו אוהבים לשמוע.

fila

New member
גם אני אוהבת את

OFFSPRING והוא לא מבין איך

שמופית

New member
פילה, אנחנו שנינו אוהבים את

OFFSPRING ואפילו תכננו לסוע לחו"ל להופעה שלהם, אבל בסוף לא יצא
בקשר לארוס רמאזוטי - לא הרבה מכירים אותו בארץ... הייתי בהופעה שלו בסיציליה כשהוא רק התחיל והאיטלקים היו ממש משוגעים עליו. בקשר למוזיקה, אנחנו מאוד דומים - אוהבים שנות ה-80, MTV וקצת ישראלי. תמיר גם חולה על הדודאים והפרברים, וזה כל פעם מצחיק אותי מחדש
ושנינו מקבלים חרארה מג´אז !!!

fila

New member
שמופית../images/Emo13.gifאיזה כיף לשמוע שעוד מישהו

חוץ ממני אוהב את המוזיקה הזאת! קודם כל אני מתה להיות בהופעה של ארוס רמאזוטי! זה חלום שלי שעוד לא הצלחתי להגשים אני בטח כ"כ יהנה! אני יודעת את כל השירים שלו בע"פ ואפילו הסלואו בחתונה שלי היה שלו.... מה גם שחיצונית, חוץ מהגובה, הוא כ"כ דומה לשמעון
שמתי לב לזה אחרי שהתחלנו לצאת ובדיוק קניתי את אחד הדיסקים שלו. ובקשר ל- OFFSPRING אני חושבת שהם גדולים!

שמופית

New member
OFFSPRING ענקים ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

אני באמת צריכה להיכנס לאתר שלהם לראות אם הם יוצאים לעוד מסע הופעות...

אופה3

New member
אנחנו אוהבים אותו הדבר, רק שאני

אוהבת גם מוזיקה ישראלית, חלק, כמו יהורם גאון, וכאלה, אבל בעלולי יותר בקטע של המזרחית, והלועזית רק מה שאני אוהבת. אבל זה מסתדר ביחד, כל פעם מישהו אחר מפעיל את המערכת, ואז מסתדרים יפה מאוד חוץ מזה שאני אומרת שמוסיקה טובה, עושה טוב לנשמה ביי האופה

למעלה