שאלת מוטיבצייה

MADboy V

New member
שאלת מוטיבצייה

אהלן פורום יקר!!! התחלתי לגלוש קייט לפני כחצי שנה והגעתי לרמה בה אני יכול לגלוש ולחזור לחוף. בתחילת דרכי הייתי מלא בהמון דחף להתאמן ולהשתפר, אך כעת אני חש בהאטה בהתקדמות שלי. אני לא מצליח לבצע פניות מרהיבות או לנחות כראוי מקפיצות. הגלישה שלי נראית שגרתית ולא מאתגרת. ייתכן והמצב נובע מחוסר מקוריות שלי או מחסור בפרטנרים שיוכלו לאתגר אותי בתרגילים שונים. בכל מקרה, המצב כרגע הוא שספורט שהלהיב אותי כל כך והיה הכי אקסטרים שיש מתחיל לדאוך, ואיני רוצה שזה ימשיך ככה... הצעותיכם...

ZONEX

New member
ידידי

זהו ספורט שנועד לשבור את השיעמום אם הגעת לקו שאתה משתעממם תתחיל לעשות תרגילים!! זה הזמן לקפוץ גבוה ולעשות כל מיני תרגילים בבית הספר שלנו ZONE-X אנחנו נותנים שעורים מתקדמים לאנשים שמחפשים יותר.. כדאי מאוד זוהי חוויה אין כמו ללמוד מגולשי נבחרת איך לשבור את השיעמום. אם אתה רוצה שיעור אחד לתרגילים מתקדמים מדריכי הבית ספר שלנו ישמחו לעזור לך 0502302009 ZONE-X

hagitoz

New member
../images/Emo13.gifידידי היקר

היי, די מעניין לענות לך על הבעיה שהיא לא כל כך בעיה גדולה כי מה שקרה לך די טבעי, כנראה שאתה בחור שצריך לאתגר את עצמו יותר מהר מאחרים וזה מוכר לי כי גם אני באופן אישי תמיד צריכה שינוי בכל דבר בחיים ובגלל זה בחרתי להתעסק באקסטרים כי אין סוף למה שאתה יכול עוד ליצור, כשמו כן הוא, אקסטרים זה ספורט ללא גבולות, כל אדם יוצר את לעצמו את הגבול ולכן הכל תלוי בך, אתה צריך לגלוש בסביבה של גולשים ברמה יותר גבוהה משלך, ללמוד מסרטים, לשאול שאלות איך מבצעים תרגילים מסויימים שיש לך עניין ללמוד אותם. זה מאוד חשוב שכן תשקיע ותתקדם כדי שהמוטיבציה תחזור אליך, תראה, זה מאוד טבעי שזה קורה, יש תמיד עליות וירידות אני עברתי את זה המון אבל זה מה שעושה את הכל יותר מעניין - אין סוף לכמה שאתה יכול לעלות "גבוה"
אני אשמח לעזור באופן אישי, חגית עוז

MADboy V

New member
מעולה...!

בדיוק אתמול הייתי בים, והייתי בראש של לעשות שטויות, ובאמת יצרתי לעצמי אתגרים חדשים. בכל אופן תודה רבה לך חגית, וכן אני אשמח אם תשלחי לי קישורים לכל מיני סרטונים מגניבים בנושא.

hagitoz

New member
כל הכבוד

אחלה, מצויין, אתה רואה זה בדיוק התשובה לבעיה. אני אשמח לדעת באיזה מצב אתה נמצא מבחינת רמת הגלישה שלך? גולש הלוך חזור לאותה נקודה? ניסית לקפוץ? תן לי קצת יותר פרטים, אני אדאג לך לסרטונים מגניבים, חגית עוז

MADboy V

New member
סבבה!

בגלישה שלי אני נע הלוך חזור לאותה הנקודה. קפיצות אני מנסה אבל לא מצליח לנחות, או יותר נכון להתייצב. לעיתים גם אם נחתתי בלי התרסקות אני נופל לאחר זמן קצר. ניסיתי לגלוש במקביל להתקדמות של הגלים ולעשות חיתוכים חדים, אבל גם זה דיי צולע. בכל מקרה, התחלתי קייטסרפינג לאחר נסיון בסקי מים בלבד, כלומר לא הגעתי מעולמם של גולשי הגלים כמו שעושים זאת הרוב. אני חושב שזה הידע הבסיסי העיקרי שחסר לי בגלישה. זהו, נראה לי זה מסכם את הרוב, ותודה על המאמץ על הסרטים!!!

רז בד

New member
ידידי היקר

אתה לא חייב לנצל כל פוסט שנכתב כאן כדי לעשות לעצמך קידום מכירות. זה מתחיל להיות סליזי.

למעלה