שאלת מוטנטים

הלדין

New member
שאלת מוטנטים

האם מארוול הסבירו אי פעם איך בדיוק הטבע קובע איזה כוח על יהיה למוטציה?(ואם זה לא הטבע, אז איך הדבר נעשה?). אני מניח שנשאלה כבר שאלה דומה בעבר- ואם כן, אפשר לקבל קישור.(לא לאתר, לתשובה בעברית) נ.ב. האם פיניסטר הוא אבי המוטציות? או שהם תופעה ספונטנית?(יבינו צופי סדרת "אקס-מן" המדובבת)

alro

New member
אז ככה...

מעולם לא הוסבר לפי מה ה קיבלו את הכוחות למרות שהרבה מהתפרצויות הראשונות של הכוחות נראו כאילו הכוח התאים למקרה (סיילופ ירה את הקרן לכיוון הקרקע כדי להאיט נפילה, ג´ובילי עוורה שומר שרדף אחריה, ג´ין התחברה למוח של חברה טובה ברגע שהחברה מתה ועוד עשרות מקרים) אבל מעולם לא הוסבר ספציפית מה קובע את טבע הכוח. אני מניח שהכול גנטי ותלוי איזה גן הופעל. ואגב כן - השאלה נשאלה עשרות פעמים סינסטר הוא לא אבי המוטציות אולם הוא היה בין הראשונים שזיהו את השינוי שמתרחש באבולוציה המוטציה הראשונה הידועה (זמנית כי הראשון שנארה בקומיקס הוא נמור התת ימי) הוא אן סבח נור או אפוקליפס שכוחותיו התפרצו לפי 5000 שנה. סיניסטר אגב קיבל ממנו את רוב כוחותיו ואת היכולת לחיות כל כך הרבה שנים. המעוין שיש לסינשטר על המצח הוא מין סימן שאפוקליפס השאיר עליו לסמן את חובו

ויאגרה

New member
לפי מה שאני הבנתי...

פעם היו יצורים בשם ה"שמימיים" (באנגלית זה נישמע טוב יותר). אותם יצורים ביצעו ניסויים בתושבי כדור הארץ לפני שנים. זה מה שהביא להתפתחות של כל מיני זנים של יצורים בכדור הארץ (הדוויאנטס, למשל) ולהתפתחות של המוטאציות. אין לי כוח לפרט יותר עכשיוץ

giri

New member
כמו שענו, סיניסטר הוא לא האבא...

ובנוגע ללמה הם הופיעו - כמו כל חוברת בשנים ההן, זה הוסבר כמובן ב - קרינה! היתה תקופה של היסטריה מ"תופעות העולם החדש" - חומרים רדיואקטיביים והשפעותיהם, עישון והשפעותיו ובכלל הרעיון שאתה עלול להוולד בצורה מוזרה בגלל דברים משונים שאף אחד לא רואה או מבין - חומר מצויין לקומיקס. הרעיון היה שהכוח הוא לפי הגן המעוות, ואתה מגלה אותו רק בעקבות איזשהו אירוע רגשי חזק בגיל ההתבגרות (למה דווקא אז? שינויים בגוף וכולי וכולי, אותו הגיון כמו להגיד שקרינה תגרום לך לעוף) כך שכל אחד נולד עם כוח מסויים והוא יכול בתאוריה למות בלי לגלות אותו - לדוגמה, ב - TP אחד של Xmen שנקרא God loves Man kills ומדבר על גזענות (כמה מפתיע) איזה פוליטיקאי מטורף חוטף את אקסאוויר והופך אותו לנשק נגד מוטציות - הרעיון הוא שכל מי שמתקרב למרחק של פחות מקילומטר סביבו והוא מוטציה - המוח שלו די... נשפך מהאוזניים. בכל אופן, כמובן שהעוזרת הכי קרובה של הפוליטיקאי (שגם היא פוליטיקאית נאצית שונאת מוטציות ומאד לא בגיל העשרה) מתחילה לדמם מהאוזניים ומגלה לזוועתה שהיא מוטציה... רק כדי להרצח דקה אח"כ ע"י הבוס. כנראה שלעולם לא נדע אילו כוחות נפלאים היו יכולים להיות לה, תנצב"ה.

*GormE*

New member
פאק, זה כל כך הזוי

לוקחים מושג פשוט מגנטיקה ומפתחים ממנו תורת מדע בדיוני

למעלה