CallMeCavanaugh
New member
שאלת מוס
שלום לכולם
אני מכין עוגה לפסח שכוללת בתוכה שכבה של מוס פיסטוק, אותה אני מקפיא ולאחר מכן אשים אותה בתוך העוגה בזמן ההרכבה. המוס מורכב מקרם אנגלז (אם הכמויות חשובות אז 150 מ"ל חלב, 40 גרם מחית פיסטוק ושלושה חלמונים), 4 גרם ג'לטין ומיכל אחד של שמנת מתוקה. הבעיה היא שלא הקצפתי מספיק את השמנת ואחרי הקיפול המוס שהתקבל היה נוזלי מדי. האם להכין מחדש או שהג'לטין יחזיק אותו בכל מקרה? לחילופין, גם אם הג'לטין לא יחזיק, האם לחפף מכיוון שזה בכל מקרה באמצע העוגה ופשוט ינזל קצת במהלך החיתוך?
תודה על העצות.
שלום לכולם
אני מכין עוגה לפסח שכוללת בתוכה שכבה של מוס פיסטוק, אותה אני מקפיא ולאחר מכן אשים אותה בתוך העוגה בזמן ההרכבה. המוס מורכב מקרם אנגלז (אם הכמויות חשובות אז 150 מ"ל חלב, 40 גרם מחית פיסטוק ושלושה חלמונים), 4 גרם ג'לטין ומיכל אחד של שמנת מתוקה. הבעיה היא שלא הקצפתי מספיק את השמנת ואחרי הקיפול המוס שהתקבל היה נוזלי מדי. האם להכין מחדש או שהג'לטין יחזיק אותו בכל מקרה? לחילופין, גם אם הג'לטין לא יחזיק, האם לחפף מכיוון שזה בכל מקרה באמצע העוגה ופשוט ינזל קצת במהלך החיתוך?
תודה על העצות.