שאלת מזגן - סמסונג אינוורטר שנכבה תדיר, בכל יום, למשך מספר שעות

שלום,
חמותי רכשה מזגן סמסונג אינוורטר בגלל בעיות טמפרטורה ובהמלצה אישית.
בביקורי האחרון גיליתי כי בכל יום, כאשר יוצאת מביתה לטיול או מפגש עם חברותיה, מכבה את המזגן למשך מספר שעות.
הערתי כי מזגן מסוג אינוורטר עדיף לא לכבות, פשוט לתת לו להמשיך לעבוד. לא מוכנה לשמוע, ומבחינה אני מדבר דברים בטלים.
אני מבין, מזגן נחשב צרכן חשמל לא קטן, אך מדובר במזגן אינוורטר. כיבוי והפעלה תדירים, לדעתי, עלולים לפגוע בכרטיס האלקטרוני היקר או במדחס.
האם אני צודק, ואם כן איך לשכנע אותה לא לכבות את המזגן בכל יום?
היא ישנה עם המזגן ומשתמשת בו כמעט כל היממה, מלבד המספר שעות בהן היא לא נמצאת. לא מוכנה להשאיר המזגן דולק כשאין אף אחד בדירה.
מדובר בכיבוי הדלקה יום יומיים, אני חושש שזה יהיה לא בריא למזגן.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
שלום,
חמותי רכשה מזגן סמסונג אינוורטר בגלל בעיות טמפרטורה ובהמלצה אישית.
בביקורי האחרון גיליתי כי בכל יום, כאשר יוצאת מביתה לטיול או מפגש עם חברותיה, מכבה את המזגן למשך מספר שעות.
הערתי כי מזגן מסוג אינוורטר עדיף לא לכבות, פשוט לתת לו להמשיך לעבוד. לא מוכנה לשמוע, ומבחינה אני מדבר דברים בטלים.
אני מבין, מזגן נחשב צרכן חשמל לא קטן, אך מדובר במזגן אינוורטר. כיבוי והפעלה תדירים, לדעתי, עלולים לפגוע בכרטיס האלקטרוני היקר או במדחס.
האם אני צודק, ואם כן איך לשכנע אותה לא לכבות את המזגן בכל יום?
היא ישנה עם המזגן ומשתמשת בו כמעט כל היממה, מלבד המספר שעות בהן היא לא נמצאת. לא מוכנה להשאיר המזגן דולק כשאין אף אחד בדירה.
מדובר בכיבוי הדלקה יום יומיים, אני חושש שזה יהיה לא בריא למזגן
אם זה למספר שעות היא בהחלט צודקת. למה שהמזגן יקרר חדר ריק? למי זה מועיל?

יוסי זיו1

Active member
אין כל בעיה טכנית בענין הזה,כשהיא מדליקה חדש המזגן מתחיל לעבוד שוב בהספק גבוה ויורד לדרוש , הסמסונג הוא אינוורטר מלא כלומר מערכת שלמה של מדחס אינוורטר ושסתום אלקטרוני תואמים אחד לשני .

שלום,
אך האם כיבוי והדלקה תכופים של מזגן, מערכת אינוורטר, לא מקצרים את חייו?
אני יודע שאם החלטת לכבות את המזגן מדי פעם, תרכוש מזגן מדגם ON-OFF, אם רכשת INVERTER תן לו לעבוד ללא הפסקה.
טוב, גם אם יצא וטעיתי, לא אספר לה על כך, היא תזכור לי את זה לכל החיים. אני עדיין חושב שלא בריא לכבות ולהדליק מזגן אינוורטר בכל יום.

יש לך טעות, לא נורא, הכל בסדר,גם אני בתור איש מקצוע כבר 52 שנים ויש לי אינוורטר סמסונג 17 בחדר שינה מכבה את המזגן בבוקר ומדליק בלילה ,הכל בסדר גמור.
שלום,
אך האם כיבוי והדלקה תכופים של מזגן, מערכת אינוורטר, לא מקצרים את חייו?
אני יודע שאם החלטת לכבות את המזגן מדי פעם, תרכוש מזגן מדגם ON-OFF, אם רכשת INVERTER תן לו לעבוד ללא הפסקה.
טוב, גם אם יצא וטעיתי, לא אספר לה על כך, היא תזכור לי את זה לכל החיים. אני עדיין חושב שלא בריא לכבות ולהדליק מזגן אינוורטר בכל יום.
חחח תזכור לכל החיים..

יוסי זיו1

Active member
יש לך טעות, לא נורא, הכל בסדר,גם אני בתור איש מקצוע כבר 52 שנים ויש לי אינוורטר סמסונג 17 בחדר שינה מכבה את המזגן בבוקר ומדליק בלילה ,הכל בסדר גמור.

למעלה