שאלת מזון!

הילית111

New member
שאלת מזון!

בני בן חודשיים וחצי אוטוטו. מהלידה הוא ניזון ממטרנה שלב 1 .נולד משקל תקין ( 3.5 )הכל בסדר גמור שקילה אחרונה לפני כשבועים שוקל 5.800 –הכל בסדר גמור מתפתח יפה לשביעות רצון כולם. כיום אני מכינה לו בקבוק של 180 מל והוא בדרכ אוכל כ-160 מל (נדיר שמסיים כל הבקבוק). מדי פעםן נותנת גם קצת מים כשחם. הבעיה שלי היא שקשה מאוד לשמור איתו על מרווחים של שלוש שעות . הרבה פעמים אחרי שעתיים וחצי הוא שוב רעב ולא נרגע עד שנותנים בקבוק. אמא שלי אמרה לי שאולי המטרנה לא משביעה אותו וצריך כבר לתת קורנפלור. בטיפת חלב אמרו לי עד גיל חצי שנה מטרנה בלי שום תוספות. מה עושים? בשעות הערב הוא בוכה כמעט כל הערב אני מניחה שזה גזים אמא שלי אומרת שאולי האוכל לא מספיק לו.מה עושים? אני אוסיף שבלילה הוא ישן טוב מאוד . האכלה אחרונה בסביבות שמונה ואז הוא קם לאוכל שוב בערך באחת בלילה ושוב בחמש. כלומר בלילה הוא כן שומר על מרווחים יפה. בנוסף למי שמכיר למטרנה יש חוץ מתחליפי החלב הרגילים שמאד ברור לפי הקטלוג שלהם שעד גיל חצי שנה שלב 1 מגיל חצי שנה שלב 2 וכו (אגב אסור לעבור לשלב 2 לפני גיל חצי שנה? ) יש להם מוצר שנקרא דיסת מטרנה גם וגם שזה גם מטרנה וגם דיסה ביחד בטעמים קורנפלור/סולת/דגנים מעורבים/ודגנים מעורבים צמחי. מאיזה גיל משתמשים במוצר הזה ובאיזה תדירות? ומה ההבדל בין מוצר זה למטרנה קורנפלור לילה טוב ? ואני צריכה להשתמש בקורנפלור? מה זה דגנים? מתי בכלל לשנות לו את האוכל ואיך? אשמח ממי שיודעת. תודה מראש

תני לו לאכול!!!!

ההמלצה שלי לתת לו לאכול כשהוא רעב, ולהפסיק להסתכל על השעון. ילד זה גור אדם קטן, לא מכונה של זמנים קצובים וכמויות מדודות. לגבי השאלות על המטרנה הייתי ממליצה לך להתקשר לקו החם של מטרנה והם יידעו הכיטוב לענות לך.

aviah

New member
אני בעד לתת לו לאכול

אצלנו הילד לא אהב אף אחת מסוגי הדייסות, אז אפשוט העלינו לו את כמויות התמ"ל (סימילאק) והיה סבבה. אפילו היום - בגיל שנה ותשע כשהילד אוכל כל מה שאנחנו אוכלים - סימילאק זה אוכל של נסיעות ולפני השינה.

הילית111

New member
תודה לכם

שיהיה ברור אני נותנת גם אם לא עבר שלוש שעות אבל חששתי שזה לא בסדר

hirshfe

New member
טיפת חלב

מתייחסים לילד כאילו היה נוסחאת מתמטיקה את יכולה להתחיל לתת דייסה (אני התחלחתי בגיל 5 חודשים, אבל מסיבה הפוכה הילחד לא אכל כמעט) עוד דרך היא להוסיף עוד מהעט אבקה לתמיסה של ה-180, כלומר לשים שלוש וצי כפיות ואפילו 4.

למעלה