שאלת מחירי בשר

ו שתי

New member
שאלת מחירי בשר

תגידו, בשר בקר (טרי) לבישול ארוך בגוש אחד, כמה עולה לכם, ואיפה אתם קונים? (איזור המרכז) כנ"ל לגבי בשר טחון. יש לי הרגשה שאני נשחטת בטירוף, ולא בא לי על זה
 
תלוי באיזה חלק מדובר

שריר (זרוע) ראיתי כבר ב-29 ש"ח לקילו. נתחים יותר מובחרים לבישול ארוך (כתף, פילה מדומה וכו'9 יכולים להגיע גם ל-60-70 ש"ח לקילו.
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gifתלוי אם הבשר טרי או קפוא

וגם תלוי באיזה נתח מדובר על בשר בקר טרי טחון עם שומן כבש אני משלם 45 שח' לקג'
 

ו שתי

New member
אוקי, אז טוחנים אותי במחיר

אני משלמת 55-58 לקילו טחון. איפה אתה קונה?
 
רגע רגע רגע.

זה תלוי בסוג הבשר. במקום בו אני קונה, יש הבדל במחירים בין שני סוגי בשר בקר טחון. הראשון, מיושן, 35 ש"ח. השני - טרי, 54 ש"ח. אז פשוט צריך לשים לב, באיזה סוג בשר מדובר. חגי
 

ו שתי

New member
אני מבקשת את הכי זול שיש

והאמת, אני חוששת שזה בעיקר המיקום. זה בסה"כ בשר לקציצות ולצ'ילי וכאלו, לא להמבורגרים. שריר בקר היום עלה שם 80 ומשהו לקילו, וכתף עלתה יותר.טרי ומיושן ואיכותי, אבל מתחיל להיות לנו קצת יקר, ואני מחפשת אלטרנטיבה.
 
אם אלו המחירים שגובים ממך, אז.......

תחליפי קצב. כי כנראה שהוא פשוט "עובד" עלייך. או ש......... (
) רשום לך על המצח: פרייארית? אני הייתי צולה את הקצב בעצמי בתוך מיטגן עופות הגריל. חגי.
 

ו שתי

New member
../images/Emo6.gif אבל הם כאלו נחמדים

ועד עכשיו ההפרש בינם לבין קצבים אחרים היה לא משמעותי, ושווה את ההבדל באיכות. מה גם שהם באמת מקצועיים והגונים, בניגוד לקצביות לא זולות אחרות שמנצלות חוסר ידע כדי למכור ביוקר את מה שבמקרה יש להם במקרר, מתאים או לא מתאים לקונה (בעלי נסע פעם במצוותי לאיטליז יוקרה בשרון להביא בשר לחמין, חזר עם שיטל בתשעים ש"ח לקילו, כי זה מה שנתנו לו)
 

bigjack

New member
אני קונה בחצי חינם בחולון

ומאד מרוצה מהסחורה ומהמחיר הסביר. היום בדיוק הייתי שם וקניתי אנטריקוט מיושן שאני והבן התענגנו על כל ביס ממנו, וכבר הרבה זמן לא אכלתי סטייק עם טעם כזה טוב.
 
אני קונה ב:

את עיקר הקניות, אני עורך ב"סופר בונוס" באזור התעשייה של תל מונד. בשרים, תלוי כמובן למה, אני רוכש או במינימרקט של קיבוץ תל יצחק, או, ובפרט אם מדובר בבשר מיוחד, מזמין בקצביות שאני מכיר, ומקבל הבייתה. אגב, צחי, תוכל לשלוח לי מסר עם הסבר מדוייק היכן אני מוצא את כצל'ה? חגי
 

ו שתי

New member
כצ'לה נמצא במרכז שרונה בצומת רעננה מרכז

אם אתה מגיע על כביש 4 מצפון, תפנה שמאלהה ברעננה מרכז, וברמזור השני פנה ימינה ומיד שמאלה. תחנה מול תחנת הדלק "טן" או בחניה של המרכז. החנות נמצאת ממש בכניסה לתחת הדלק, בקומת הקרקע של המרכז, ליד בית המרקחת.
 

eliya-l

New member
חגי, אם אתה רוצה בשרים באיכות

טובה, יישון כמו שצריך וכ' - תגש ל"קדן" באזור התעשיה קדימה בבניין של רולדין. מומלץ מומלץ ועוד פעם מומלץ. לסופי שבוע בדרך כלל עדיף להזמין אצלה מראש כי מתרוקן במהירות הבזק מה עוד שהמקום קטן יחסית אבל אם אתה לא מכיר אז קפוץ לשם ותתרשם. בזמנו גם הייתי קונה אצל "עיראקי מאזן" בטירה - יש להם או היה להם שרות משלוחים - והבשר שלהם אז היה מעולה ולא יקר יחסית. הם היו מספקים סחורה למעדניות וכך הכרתי אותם.
 

ו שתי

New member
הבשר אצל עירקי בטירה מיושן?

יש לו גם עוף? איך מוצאים אותו?
 

eliya-l

New member
יש להם הכל

נדמה לי שהם מיישנים כבר תקופה שלא הייתי איתם בקשר. עראקי מאזן כתובת: 76 טירה טלפון: 09-7936221
 
ואוו, אצלי הקצב טוחן כתף ב-38 ש"ח לקילו

ואם קונים מהתערובת הרגילה שלו (שזה צלעות, חזה ועוד משהו) זה עולה עוד פחות. אני מניחה שזה מבשר קפוא, אבל לא נורא עקרוני לי.
 

balbalik

New member
אני לא מאמינה, נכנסתי כדי לכתוב את השאלה הזו!

הופס- עוברת לקרוא את כל התשובות ולהחכים...
 

eliya-l

New member
ו שתי

יש לי שאלה............................. איפה את גרה? כלומר היכן את עושה קניות????????????? בשר טוב טרי אפשר היום לקנות גם בסופרים - לא להרים גבה בפרוש יש בשר טוב של אדום אדום והמחירים הם סבירים כל שעליך לעשות הוא לומר לקצב איזה חלק את רוצה שיטחן עבורך! ודרך אגב, ממש לא נגרם כל אסון אם משתמשים בבשר קפוא בין אם טחון ובין אם לבישול. אישית המון פעמים אני מעדיפה לקנות בשר קפוא - כזה שלא עבר המלחה ואת זה אפשר למצוא בסופרים השונים והבשר באיכות טובה לדעתי.
 
למעלה