שאלת מידול דמויות כללית...

MotiAd

New member
שאלת מידול דמויות כללית...

שלום לכם חברים יקרים, אני רוצה להתחיל לעסוק/ללמוד בתחום שעדיין לא נגעתי בו בתחום התלת-מימד. עד היום מידלתי בעיקר עצמים סטטיים אבל לא בני אדם ודמויות מורכבות ואכן הגיע הזמן... השאלה הראשונה שלי היא, מבחינה פונקציונלית, במה פשוט יותר למדל דמויות (דגש על בני אדם) - באמצעות NURBS? פוליגונים? Subdivision surfaces? רציתי לשמוע מאנשים שיצא להם כבר לעסוק בכך. מישהו כבר ייצר דמות אדם ב-NURBS? אפשר לראות דוגמאות? השאלה השנייה - כאשר בונים את חלקי הגוף השונים, בונים אותם אחד אחד ואז מחברים לגוף הכללי? (נניח את האף בפני עצמו, ואז כל אוזן ורק אח"כ מחברים לראש?) או שמתחילים מבסיס ולאט לאט מוסיפים? תודה רבה מראש, מוטי. ד"א, אשמח לקבל קישורים לאתרים שאפשר למצוא בהם רינדורים שעשו אנשים לדמויות בתלת-מימד.
 

Redjest

New member
אני אענה על השאלה השנייה

הייתי עונה גם על הראשונה, אבל עכשיו מאוחר ואני מת מעייפות. לפי דעתי לעשות את האף במודל נפרד זה כבר קצת מוגזם, אם אתה רוצה לעבוד עם כמה אוביקטים הייתי הולך על אחד או שנים לגוף ואחד לראש. לדעתי תוכל ללמוד הרבה על הנושא של מידול דמויות מהVTM של 3DBUZZ.COM
 

hask

New member
טכניקת מידול

מצרפת לינק לטוטוריטל שיכול לעזור
 

מיכאל ג

New member
subdivision

את הפנים הכי טוב לבנות מחלק אחד, אחרת תסתבך בחיבור, אם כי את האוזן ניתן לבנות בנפרד - אני בניתי אוזן פעם או פעמיים בחיים ואח"כ העתקתי אותה למודלים הבאים ושיפצתי שם.
 
למעלה