שאלת מיליון הדולר...לימון/זמן אמיתי/בר מאסטר

rinatayal

New member
שאלת מיליון הדולר...לימון/זמן אמיתי/בר מאסטר

צריכה את הנסיון שלכם יש המלצות ???

obbb

New member
ברמאסטר ולא זמן אמיתי

בתור בוגר זמן אמיתי ת"א. אפרט מחר שאחזור.

moon light9

New member
וואי אתה מתחיל לעלות לי על העצבים!

אז קודם כל אני כבר שומעת שבועיים שלא הייתי מרוצה מזמן אמיתי, ועדיין לא שמעתי פירוט. אני בוגרת זמן אמיתי ת"א, מאד מאד מאד מרוצה. בסיום הקורס התחלתי ישר לעבוד והייתי יותר ממוכנה לכך והרבה בזכות הקורס. היום שנה וחצי אחרי הקורס אני מנהלת בר באלנבי. אז אני ממליצה זמן אמיתי, מהנסיון האישי שלי. למרות שחשוב לזכור שקורס זה לא מה שהופך אותך לברמן, זה תלוי בהמון גורמים, אבל לי זמן אמיתי נתנו את הכלים שהייתי צריכה בשביל להתחיל ובגדול!

obbb

New member
אוקיי, אז ככה.

פרסמתי את הפירוט בפורום שכן, אז אני אעתיק אותו כאן (הודעה נפרדת). לא אמרתי שהקורס זוועה, או לא טוב, או בזיון, או כל דבר שלילי קיצוני אחר - הקורס ללא ספק קורס טוב. אבל אבל אבל... היו הרבה דברים שהם לא עמדו בציפיות ו / או הבטחות. לגבי העובדה שאת מנהלת בר - כמובן שזה תלוי בך. אני יכול להבטיח לך שמאותו קורס, עם אותם ציונים, שכיח למצוא תלמיד אחד שהצליח בגדול (כמוך למשל) ותלמיד אחר שהתרסק. זה מאוד אינדיוידואלי, ולא כל אחד יכול להיות ברמן באמת מצויין גם עם 1000 קורסים. אני מפרסם את דעתי הכוללת על הקורס ואני יותר מאשמח לשמוע את חוות הדעת שלך על הדברים שלי, ונוסף על כך - לשמוע איך היה אצלך.

oh-da

New member
ואיך אתה יודע שברמאסטר כאלה טובים?

הרי התנסית רק בזמן אמיתי.

lizush17

New member
אני יכולה להעיד על בר מאסטר

חיפה שהם מעולים מ-א-ו-ד... ללא שום ספק... מי שמעוניין בקורס ברמנים שלא יתלבט.. בר מאסטר באמת מעולה... ואני לא משוחדת או משהו... פשוט בוגרת

obbb

New member
כמה פרטים

1. אני הייתי אנטי-ברמאסטר מס' 1, בגלל כל מיני סיבות שבסופו של דבר התגמדו. 2. לא התנסיתי, אתה צודק, אבל, יצא לי לדבר עם הרבה אנשים שעשו קורס בברמאסטר, כולל אחד מאוד לא משוחד (שבתחילת הקורס לא הילל את הבי"ס ישר, אלא נתן לבי"ס להוכיח לו שיש על מה להלל) והבחור מבין אלכוהול, ומבין עבודה, ועברתי איתו על המון פרמטרים - טעימות, חומר עיוני, תרגול מעשי, פתיחה / סגירה של בר, אווירה בכיתה, אנשים, מדריכים וכו' וכו' וכו' - ובסה"כ הופתעתי לציין שברמאסטר הובילו בגדול ברוב הפרמטרים. 3. אף בי"ס לא באמת כ-ז-ה טוב, הקורס לצערי הוא מאוד בסיסי, ולא באמת נוגעים לעומק בכל נושא ונושא, והמון כלים חשובים מאוד שלדעתי חובה ללמוד לעומק - לא באמת שמים עליהם דגש, אבל סה"כ בכלליות - הבתי ספר מאוד דומים, אבל יש כאלה שקצת יותר טובים בתחומים מסויימים וכאלה שקצת פחות בתחומים מסויימים.

speadball

New member
כמה חפירות על קורס ברמנים....

ברמן טוב יהיה טוב ללא קשר לקורס שהוא עבר ולא עבר. הידע העיוני מתגמד לעומת הפרמטרים הבאמת חשובים: יחסי אנוש עבודה בצוות ראייה מרחבית יכולת מכירה ועוד ועוד... את כל הידע שמקבלים בקורס אפשר לקבל מספר מוצלח או אפילו מהאינטרנט. תרגולים אפשר לעשות לבד. לסגור ולפתוח בר בחיים לא יהיה אותו דבר בין מקום אחד למשנהו - משמרת אחת בבר תהיה שיעור הרבה יותר טוב מכל מה שיכולים ללמד בקורס. צורות הגשה - מאוד מרתק וככה לא מעשי. אין לי שום דבר נגד קורסי ברמנים ואין לי ספק שהם תורמים למקצוע אבל צריך להבין שזה לא הבסיס לברמן מוצלח. ידע עיוני הוא נחמד ולעיתים רחוקות גם שימושי אבל ברמן טוב הוא בגדול איש מכירה טוב יעיל ומהיר. את האיכויות האלו שום קורס לא יכול להעניק - וגם לא 1000 קורסים :)

obbb

New member
בגדול צודק

אבל אנשים ללא גישה לאלכוהול לא יכולים כ"כ בקלות לשנות פאזה כלפי המקצוע ללא קורס. הרי הדעה הרווחת בעיני אנשים שלא עשו קורס, שתפקידו של ברמן הוא למזוג את המשקה מהבקבוק לכוס. וככה הם נראים בפועל.

rinatayal

New member
תודה לכולם על התגובות..יש פה..

מישהו שעשה קורס ברמנים של בר מאסטר בראשון ???

ספיידי1

New member
בוגר בר מאסטר בהרצליה

קורס מצויין(עד כמה שהוא יכול להיות...), אני חושב שכיום הוא הביה"ס הכי טוב(לא הכי גדול או הכי ותיק), מבחינת רמת השקעה בתלמיד(שזה פקטור חשוב מאוד לטעמי), וגם מבחינת רמה.... אם תשאל אותי? בר מאסטר

D221

New member
ממה ששמעתי בחודשים האחרונים

בתור מתנגדת נחרצת לברמאסטר בשנים האחרונות, לאחרונה אני מתחילה להבין שזה אכן בית ספר רציני, איכותי שהלך והשתפר עם השנים. לא לימון, או ברמאסטר או זמן אמיתי. אישית לא עשיתי לא בזה ולא בזה, אבל אם הייתי צריכה עכשיו לבחור מקום... זה היה אחד משניהם. בהצלחה

danush14

New member
ברור שזמן אמיתי

איזו שאלה??? רק זמן אמיתי. הקורס מדהים ואח"כ מאוד עוזרים ויש בית חם. רק זמן אמיתי. אני ממש לא מכירה בתי ספר חוץ מהבדיקה שעשיתי לפני שהלכתי ללמוד אבל אפילו מהבדיקה הזו ראיתי שזמן אמיתי ממש ברמה אחרת. בית ספר מדהים אני ממליצה בחום.

למעלה