מה לעשות שהדגש הוא דווקא העיקר
אם זה כמעט, אז כל הטיעון לא רלוונטי, כי הוא הוכיח את עצמו לכאן ולכאן, אז אל תעלה את זה בכלל. כמובן שכל הוויכוח אקדמי ביותר, כי אנחנו לא יודעים מתי פרגי יפרוש. אבל אם זה היה קורה כעת, אין שום סיכוי שהיינו מביטים בכלל לעבר מאמנים שמעולם לא הגיעו לצמרת בליגה האנגלית, מעולם לא עשו שום דבר משמעותי באירופה. זה עד כדי כך פשוט. הלכנו בדיוק על הקטע של בחור שמכיר את המערכת וכו' עם מגיניס אחרי ימי באזבי. That went well... פרגוסון של אז זה לא מוריניו של היום ואי אפשר להשוות את הכדורגל של 1986 לכדורגל של 2011. אבל בבסיס יש דמיון רב - שניהם נחשבו לדברים חמים ביותר. מערכת שמחליפה מאמן כל כמה שנים יכולה להרשות לעצמה לנסות אפיקים שונים, כאלה שנראים פחות צפויים ויותר מפתיעים. גווארדיולה בברצלונה, למשל. מערכת שתצטרך להחליף מנג'ר אחרי 25 שנים+ לא תוכל לחשוב על בן אדם שלא רשם כבר את סוג ההישגים שהיא מצפה להם, שכבר הראה יכולת עמידה בלחצים. כי איזה לחץ גדול יותר מאשר להחליף את המנג'ר הגדול בתולדות המשחק. עם כל הכבוד לברוס ויוז, שניהם לא ביונייטד כבר כ-15 שנה. כן, זו עדיין מנצ'סטר יונייטד, אבל כל כך הרבה אנשים התחלפו, אבל מתקן האימונים הוא לא אותו מתקן. זה לא חלק כפי שזה נשמע. לגבי הקריירה של פרגי, אין לי מושג אם אני מחדש לך. כפי שקורה בקריירה כל כך ארוכה, תמיד יש גרסאות שונות לדברים שונים. אני מעולם לא שמעתי על זה שאשתו סרבה לעבור ללונדון, לא נראה לי שזה משהו שהוא היה מקבל בכלל כי זה יכול היה לתקוע את הקריירה שלו. אני שמעתי - גם משחקני עבר שלו - שבאברדין כולם ידעו שהוא מחכה ל"ביג וואן".