שאלת מיליון הדולר

אופס,התפלק לי על "שלח" לפני שסיימתי

את ההודעה. שאלת מליון הדולר היא איפה אתם בחג?????? חבר'ס, יאללה, תתחילו לשפוך. האם המשפחה שלכם מתפצלת בחג, הילדים עם האקס והילדים של הבעל או הבן זוג, עם אקסתו או איתכם ומתי וכמה ולמה... אנחנו כולנו אצל אחותו של רגיעון בערב הראשון. אנחנו זה אומר כוווווללללם!! כולל ילדיו, ילדתי וילדנו המשותף. למחרת אור תלך לאבא לכמה שעות ואנחנו נארח רק את אמא של רגיעון. בערב השני, נלך להוריי רק עם אור ועם קטנצ'יק. וואו, קצת תיסבוכת אבל לא נורא. מה שחשוב הוא לא לאכול יותר מדיייי. שתהייה שנת דבש לכולם,

עלמה 3

New member
אחחחחחחחחחחחחח אצלנו יש שנת

התפייסות , בפעם הראשונה מאז נישואנו, חמתי וגסתי שיחיו, הזמנו אותנו לחגוג עמם את החג, עד שנה קודמת הייתי מנודה מביתם. לבן שלי מאד מוזר לחגוג שם את החג... אך אני לא מוותרת על בית אימי ומפגש ההחלפת המתנות והברכות לשנה החדשה, אז למחרת אנו נדרים דרומה והבטחו לשמור לנו ממטעמי החג. לגבי המשקיפים , במפגש האחרון שאלתי את המשקיפה , מפאת הנימוס לגבי החג, איפה הם חוגגים וזה ברור מאליו שלא איתנו...אז היא התהפכה ונחנקה מהחשש להזמנה ובלגן עם האקסית ואי נעימות מולה ומסרה שהיא נשארת בבסיס. והמשקיף זה ברור מאליו עם אמו כל השנים- כי לאבא לא מגיע..... טוב, בברכת חג שמח ושנה טובה ...

אני בחג עם אח שלי בבית

עושה לו "בייביסיטר"
לנער. אבא שלי בחו"ל ואצלנו ממלא אף פעם לא חגגו את פסח. כשהיינו קטנים היה חנוכה מאולתר והיום יש פסח אצל בנות הדודה שמאוד רחוקים מאיתנו נפשית.

blonda3

New member
פרי-הייתי מזמינה אתכם אליי../images/Emo74.gif

אילו הייתי חוגגת בביתי... היו חגים שגם אני לא חגגתי בכל מיני סיטואציות בחיים והאמת שזה לא כלכך נעים.... למרות שכביכול מתרגלים... אבל תמיד כייף שמישהו מזמין. שמעתי ברדיו על עמותת הילל שתומכת באנשים שחוזרים בשאלה עוזבים את הדת... זאת שדיברה סיפרה שהם חוגגים ביחד את כל החגים.... חשבתי לעצמי-שזאת סיבה מספיק טובה בכדי להתנדב לעמותה הזאת.... שנה טובה

איזה יופי...הסמלים החדשים נכנסו

לתוקף. זה בסדר בלונדה
מעולם לא חגגנו כך שזה בעצם לא חדש ואף דיי רגיל. זה לא מפריע לי. פעם אולי היינו אוכלים תפוח בדבש..היום..כל אחד עושה מה שבראש שלו ובחיי, שזה בסדר ולא כל כך נורא להשאר בחג עם עצמינו

blonda3

New member
אני ../images/Emo74.gif

חושבת שאנחנו אצל הוריי.... לא דיברתי עם אמי או שכן, ולא זוכרת. ילדיי הגדולים כנראה יהיו עם אביהם אבל זה גם לא בטוח לא ממש מוטרדת מזה השנה.... מה שיהיה יהיה....

*יערית

New member
אין חדש תחת ה../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

אנחנו עושים עם משפחתי...{נו באמת איך אפשר לוותר על האוכל המרוקאי בחגים?}הילדים .. וואלה הילדים.....אתם יודעים שמאז הגרושין האקס שלי לעולם לא מדבר על החגים טרם זמנם ואיפה הילדים יהיו...אומנם בהסכם כתבו שם משהו לגבי הסידור בחגים ובחופשות...אבל זו רק המלצה
מכיוון שהוא ילד יחיד..והם כמעט בלי משפחה..אני תמיד מוותרת על עיניין החגים מראש..ואם ממש רוצה אותם לצידי אז מבקשת שהפעם הערב חג הם יהיו איתנו.. רע לי עם זה שאצלינו ברוך השם יש יותר מ25 איש בעוד שאצלהם רק הוא והוריו ואולי דודה שבאה חוגגים...הילדים לפחות יעשו להם שמח על ה
בקיצור..הוא כנראה יודע שהם אצלו ...כמו מובן מאליו, אבל בא לי לבקש שישארו אצלי..זו השבת שלי והאחינים שלי שוב ישאלו אותי "למה הם לא פה?" נראה כבר....בינתיים עוד לא דיברנו על החגים, אבל זה מאוד ברור שכיפור כמו בכל יום כיפור הם אצלי
וזה מתיש... זהו
עד שנהייה יותר מורכבים

rolan

New member
אצלנו עדיין לא ברור

מאוד רציתי להתארח השנה. קצת להתפנק ע"י אחרים ולא לארח כרגיל... כנראה שזה לא יקרה... אנחנו הולכים עם רצונות הסייחה ורצונה, קרוב לוודאי יהיה להישאר בבית. נדבר על כך בשבת. הבנות של אוהי נוסעות עם אמן לסבים. מקווה שיבואו אלינו לפחות לחלק מהחג.

rolan

New member
רגע, שחר יקרה!

יש פרס של מיליון דולר $$$$ למי שעונה נכון?....

מחלקים כסף???

אז גם אני משתתפת אני מארחת את משפחתי הקטנה,לגבי הבנים זה עדיין לא ברור ,מקווה שיגיעו ,לפחות חג אחד ישבו איתנו כי מאז התגייסו לא חגגנו יחד. הרבה חשק אין לי בגלל כאבי הגב הפוקדים אותי בימים האחרונים ,אבל הורי המתבגרים כבר לא יכולים לארח אז בת הזקונים תתארגן הפעם למען שלום הבית.

למעלה