שאלת מכונת כביסה

• פותח הנושא FayeV
  • פורסם בתאריך

FayeV

New member
שאלת מכונת כביסה

מקווה שאני פונה למקום הנכון. אם לא, אשמח אם תפנו אותי לפורום שמתאים יותר לנושא
.
אנחנו רוצים לקנות מכונת כביסה ומייבש, ומתלבטים האם לקנות שני מכשירים נפרדים או מכשיר אחד שהוא גם מכונת כביסה וגם מייבש.
האם אתם יכולים להמליץ\לייעץ מה עדיף לקנות? אנחנו נוטים לכיוון מכשיר אחד, בגלל שזה ייצא זול יותר ובגלל שזה יחסוך מקום בבית, אבל חוששים שמכשיר אחד שהוא גם מכונת כביסה וגם מייבש יתקלקל מהר יותר לא יעשה את אחת הפעולות כמו שצריך.

foofoo77

New member
אני מעדיפה שני מכשירים נפרדים

יש לנו מכונה ומייבש המייבש יושב על המכונה והכל בסדר.

Meirav Flum

New member
נפרד תמיד יותר טוב מבחינת ביצועים

אני מאד מאד ממליצה על מכונת הכביסה של סמסונג- סדרת האקו באבל, קניתי לפני כמה חודשים ואני ממש מרוצה ממנה.
לגבי מיבש- אם יש לכם מקום להציב אותו עם אוורור טוב (מרפסת שרות או ליד פיר) מומלץ לקנות מיבש גז. חסכוני, מהיר ופחות הורס את הכביסה.

Noich80

New member
אישית מעדיפה מכשירים נפרדים

למרות שזה מגניב, לא ידעתי שקיים בכלל.
אני יכולה לומר שאצלנו, אנחנו לא מייבשים את כל הכביסה באופן אוטומאטי במייבש. מוציאים מהמכונה, מפרידים בין תליה לייבוש ומעבירים למייבש (אנחנו מייבשים הכל במייבש למעט מצעים, מכנסיים ורוב השמלות שלי ובגדים עדינים(

galibal2

New member
לא מניסיון אבל לא ממליצה, אם יש לך למשל

לכבס 2-3 מכונות, זה יאריך את הזמן כי תצטרכי לחכות בכל פעם עד שיתייבש במקום שזה יהיה במקביל.

פלגיה

New member
בשני מכשירים

אפשר לעבוד במקביל עם כמות כפולה. בזמן שהמייבש עובד על הנגלה הקודמת, אפשר לכבס עוד כביסה.

32 דקר

New member
סיוט אחד גדול

אין חסכון בחשמל,אין חסכון בזמן כי בזמן שהמכונה עובדת יכלתי לייבש כמה מכונות,והכי חשוב- הכל חצי כזה-אין באמת עבודה "רצחנית" של מייבש..יש עבודה טובה של מכונת כביסה אבל לא שיא הפלא . היתה לי של ה7 קילו של אינדסיט ..שנה וחצי עד שמתה תודה לאל ,אפילו לא טרחתי לתקן ומכרתי לטכנאי שהתלהב.

מה שצריך לקחת בחשבון במכשירים האלה

זה שאת לא יכולה לעשות את שתי הפעולות בו זמנית-
לכבס למטה ולייבש למעלה. את יכולה רק או/או.
לנו זה היה שיקול מהותי (שלושה ילדים, אחד מהם תינוק, המכונות עובדות כמה פעמים ביום, כל יום). בגלל שעדיין הייתה לנו בעיה של מקום, רכשנו מכשירים נפרדים שניתן להניח אחד על גבי השני.

מבחינת איכות המכונה המשולבת- זה כמובן תלוי בדגם ובחברה, אבל בגדול- מהנסיון שלי, יש מכונות איכותיות שמחזיקות שנים.

FayeV

New member
תודה רבה לכולם!!

בהחלט נתתם לנו כמה נקודות למחשבה. נראה לי שבאמת לא נסתכן ונקנה מכונת כביסה ומייבש בנפרד.

למעלה