שאלת מכס ומיסים

enduro03

New member
שאלת מכס ומיסים

שלום לכולם, אני קצת חדש בתחום אז אני מבקש להיות עדינים איתי
זכיתי במכרז ב-EBAY במגבר לרכב מדגם ישן (כ-8 שנים)אך טוב במחיר מעולה לדעתי(106$ עם המשלוח). המגבר המשומש ניראה משומש(ישנו חלק קטן שבור) וביקשתי מהמוכר שיציין במשלוח כי המוצר משומש ונישלח כמתנה. באתר של המכס לא הצלחתי למצוא כל דבר הקשור במשלוח מוצרים משומשים הנשלחים כמתנות ולכן איני יודע לחשב פחות או יותר את עלות המיסים. האם מישהו מכם יוכל לעזור לי בנושא? תודה מראש, גיא

אם בחבילה הוא לא ציין ערך מוצהר וציין שזאת

מתנה אז אתה לא תשלם מכס וזה יגיע בדואר רשום רגיל אם הוא כן ציין מחיר - תשלם את האחוז מכס הדרוש על אותו סכום מחיר שהוא ציין אפילו שזה ישן... זה לא מעניין את הכונסים

enduro03

New member
אם רשום על חבילה GIFT הם לא פותחים?

אתה בטוח?נשמע קצת לא הגיוני,לא?

אם הקופסא בגודל סטנדרטי...

ולא מחשידה , ולא כבידה וכתוב מה היא מכילה באופן לא מחשיד אז הם לא פותחים... יש להם אלפי מוצרים ביום שמגיעים , מראש הם נטפלים קודם כל לאלה שבוודאות מוצהר עליהם שהם מעל 50$ מתנות ושאר דברים אין להם קלף מיקוח כשהם ירצו לגבות ממך תשלום ורק במקרים קיצוניים הם יתערבו וירצו לדעת מה יש בפנים. קח בחשבון שלא כל המוכרים ירצו לכתוב על החבילה Gift היות וGift מבטל להם את הביטוח על המשלוח... אם מוכר שולח משהו ומצהיר שזה שווה 200$... אז במידה ויש בעיה במשלוח והוא לא הגיע הוא מבוטח על החבילה בדואר והוא מקבל החזר כספי של 200$ אם הוא כותב GIFT וזה לא הגיע אין לו ביטוח על ערך המוצר... לכן לא כל המוכרים מסכימים לשלוח GIFT

evilihi

New member
אתה בטוח שזה מבטל את הביטוח?

(להגיד את המשפט הזה מהר כמה פעמים
) לי היו כמה שמראש כתבו שלא יסמנו גיפט - כי מכירים אותם בדואר ויודעים שהם לא שולחים מתנות (תירוץ סופר עקום). אני אף פעם לא מבקשת גיפט - כי זה לא שווה הרבה. אני פשוט מבקשת מהמוכר לכתוב ערך מסויים כשאני משלמת לו עם פייפאל. בד"כ הם מסמנים גיפט לבד. כשאני שולחת - תמיד גיפט מסומן.. עם ערך נמוך...

enduro03

New member
הבנתי...

תודה רבה. האם כדאי שירשום גם את תכולת החבילה?

enduro03

New member
שאלה נוספת...

מדוע כשאני נכנס ל-MY EBAY סכום המוצר האחרון שנירכש מופיע בצבע אדום ולעומת זאת המוצר שאחריו מופיע בצבע שחור?

למעלה