שאלת מסים..

linoysh

New member
שאלת מסים..

מישהי שאלה אותי את השאלה הבאה: אני ישראלית שגרה בסקוטלנד אני רוצה לקנות תיק אבל רוצה להיות בטוחה שאני לא אצטרך לשלם מסים בנוסף לתשלום עבור התיק והמשלוח לחול מה המדיניות? מישהו יודע? תודה רבה לעונים!!

RolyzCreations

New member
שתברר מה המדיניות של סקוטלנד לגבי מיסים

עובדת היותה ישראלית לא רלוונטית.

inbarshahak

New member
מסים בחול

באנגליה אם אני לא טועה המס הוא 17% נוסף ,אני לא בטוחה מה המס בסקוטלנד ,בצרפת זה 19% אין לך דרך להבטיח לה שלא יגבו ממנה מסים ,במידה והחבילה תעבור במכס יגבו את זה ,רק אם היא לוקחת דרך מישהו שנוסע זה לא יעבור בטוח במכס,כן אפשר להסביר לה שאת לא גובה את המס בישראל של המעמ

RolyzCreations

New member
בדרך כלל יש סכום מסויים של החבילה

שמתחתיו לא גובים מס (בארץ זה 50$) אבל זה משתנה בכל מדינה, ולכן היא צריכה לברר מה החוק בסקוטלנד.

shefaor

New member
מדבקה ירוקה

היה פעם כבר דיון על עניין המדבקה הירוקה שמבקשים בדואר. רוב המגיבים אמרו שהם לא משתמשים בזה ושאין צורך בזה. אין חבילה שאני שולחת בלי המדבקה הזו, בה אני מצהירה שזוהי מתנה בערך של 20 יורו (במשלוחים לאירופה). בפעם היחידה שמישהי הוזמנה למכס לקחת את המשלוח, הם שיחררו לה את זה ללא מכס רק בגלל המדבקה.

shefaor

New member
כן,

יש כאלו סניפי דואר שאין להם או שהפקידה לא תבין למה את מתכוונת, אבל בעיקרון אמור להיות להם. תגידי להם שזו המדבקה הירוקה להצהרה על מכס. צילמתי את המדבקה מקדימה ומאחורה, אנסה לשים את התמונות, מקווה שאצליח...

shefaor

New member
סבבה, הצלחתי להעביר

את התמונה :) אני שמה פה את התמונה של המדבקה איך שהיא נראית מאחור. את לא צריכה לציין משקל דרך אגב. אם יש להם את המדבקות האלו בסניף הדואר שלך אז תקחי מהם כבר כמה, שיהיו לך לפעמים הבאות.

RolyzCreations

New member
לא יודעת מה את שולחת

אבל כתוב במפורש (גם מקדימה וגם מאחורה) שהמדבקה מיועדת רק עבור חבילה שערכה מעל 400$, כך שרובנו לא צריכים להדביק אותה כלל.

shefaor

New member
לפריטים מעל 400 $

צריך גם את החלק (הפס) העליון. לפחות מ 400 $ צריך את שאר המדבקה (החלק היותר גדול)

למעלה