שאלת מעבד מזון
יש לי מעבד מזון של מג'ימיקס - CS5200.
אני מכינה איתו כבר כמה שנים עוגות ועוגיות והכל טוב.
לאחרונה (לכבוד פורים, שהכנתי המון עוגיות למשלוחי מנות) שמתי לב שכאשר אני מכינה בו דברים שדורשים יותר מ-500-600 גר' קמח, הוא מאבד את זה - נתקע, מתחמם ובאופן כללי מפסיק לעבוד. זה לא שהוא עולה על גדותיו או משהו, כל החומר נכנס למיכל בלי בעיה, אבל מתישהו באמצע ערבוב הנוזלים והיבשים, זה כאילו שהבצק דביק לו מדי והוא לא מצליח להסתובב (מצד שני, עם כמות יותר קטנה של אותו בצק, הוא מתמודד מעולה).
הגעתי למצב שאני נותנת לו להסתובב עד שהוא נתקע, נותנת לו רבע שעה מנוחה, חוזרת לערבב לדקה ושוב הוא נתקע וחוזר חלילה. וגם הרבה זמן אחרי שסיימתי איתו, המנוע עדיין חם נורא.
העניין הוא שאני לא זוכרת אם בעבר הכנתי בו כאלו כמויות, אז אני לא יודעת אם זה אומר שמשהו בו התקלקל, או שהוא פשוט לא אמור להצליח להתמודד עם בצק בכזו כמות של קמח.
מישהו מכיר את מעבד המזון הזה ויודע אם זו תקלה אמיתית?
יש לי מעבד מזון של מג'ימיקס - CS5200.
אני מכינה איתו כבר כמה שנים עוגות ועוגיות והכל טוב.
לאחרונה (לכבוד פורים, שהכנתי המון עוגיות למשלוחי מנות) שמתי לב שכאשר אני מכינה בו דברים שדורשים יותר מ-500-600 גר' קמח, הוא מאבד את זה - נתקע, מתחמם ובאופן כללי מפסיק לעבוד. זה לא שהוא עולה על גדותיו או משהו, כל החומר נכנס למיכל בלי בעיה, אבל מתישהו באמצע ערבוב הנוזלים והיבשים, זה כאילו שהבצק דביק לו מדי והוא לא מצליח להסתובב (מצד שני, עם כמות יותר קטנה של אותו בצק, הוא מתמודד מעולה).
הגעתי למצב שאני נותנת לו להסתובב עד שהוא נתקע, נותנת לו רבע שעה מנוחה, חוזרת לערבב לדקה ושוב הוא נתקע וחוזר חלילה. וגם הרבה זמן אחרי שסיימתי איתו, המנוע עדיין חם נורא.
העניין הוא שאני לא זוכרת אם בעבר הכנתי בו כאלו כמויות, אז אני לא יודעת אם זה אומר שמשהו בו התקלקל, או שהוא פשוט לא אמור להצליח להתמודד עם בצק בכזו כמות של קמח.
מישהו מכיר את מעבד המזון הזה ויודע אם זו תקלה אמיתית?