שאלת מפתח.....

amit 100

New member
שאלת מפתח.....

כל מי שנסע או עומד לנסוע... זרקו כל מה שעולה לכם בראש שצריך לקחת במזוודה... ולעשות לפני הנסיעה.... פרס מובטח לעשרת העונים הראשונים..... : )

obbb

New member
תגובה

מה שעולה לי לראש בגדים, מגבת, תיק קטן, כפכפים, מתאם לחשמל, עצה לגבי אלכוהול במידה ואתה קונה בדיוטי לנאפה - תבניות קרח, כוסות חד"פ נחמדות או מזכוכית לאלכוהול (אנחנו אז שתינו צ'ייסרים בכלי מתכת לשמן זית קיצור זה מעפן) - ההבדל בין אלכוהול בכוסות מעפנות לבין אלכוהול בכוסות נורמליות עם קרח הוא עצום. עוד דברים שעולים לי לראש - קרם הגנה (חשוב מאוד!), דאורדורנט, בושם, שמפו, תרופות!!! (לצינון, אופטלגין, נגד שלשולים או עצירות, כל מיני דברים לעזרה ראשונה במקרה וסתם תתפוס איזה כאב מעצבן שם) מומלץ ג'ל כזה למקרה שנשרפים בשמש... מצלמה! בטריות ספייר אם יש... מאוד חשוב קונדומים! זה מה שעולה לי לראש...

gilad86

New member
מוסיף

ג'ל לשיער או כל תכשיר אחר אם אתה משתמש, משחה+מברשת שיניים, מס' טלפון של הקונסוליה הישראלית בקפריסין (לכל צרה שלא תהיה תמיד טוב שיהיה את המספר), מטקות אם אתה אוהב לשחק, לונג או סדין שיהיה על מה לשבת בחוף, משקפי שמש, ארנק... בינתיים זה מה שיש לי להוסיף אם אני יזכר בעוד דברים אני ירשום...

ilana98

New member
לגבי המתאם חשמל

אין צורך להביא מתאם חשמל לנאפה, נכון שהשקעים שם לא תואמים לשל הארץ אבל יש פטנט.. מכניסים את המפתח של החדר לחור העליון ואז מכניסים את התקע ברגע שהתקע מחובר מוציאים את המפתח וזהו!!!

BenSalem

New member
חחח נשמע כמו משימת התאבדות

מפתח לחור של החשמל!?! חחח

ilana98

New member
חחח לא ממש.. כנס

גם אני חשבתי שזה ככה אבל זה ממש לא נורא.. אם אתם לא מצליחים בזה תשאלו את אחד אנשי הקשר שלכם שגר שם איך עושים את זה. הם פשוט לא יכולים להגיד לכם את זה באוטובוסים של העברות כי זה לא כזה בסדר..

amit 100

New member
תודה לכולכם...

המתנות יועברו אליכם בדואר תוך עשרה ימי עבודה...

למעלה