שאלת מצ'ינג - למי שיודע

שאלת מצ'ינג - למי שיודע

טוב, אז קיבלתי הודעה מהאחראים על גיוס הכספים אצלנו שיש אופציה למלגה של מצ'ינג מול הרקטור. אני מניחה שזה משתלם, כי זה אומר שהרקטור "משל" מעט, ובעצם - התלמיד - מקבל כפול. האחראים אמרו שהמצ'ינג צריך לבוא מתקציבי המחקר של פרופ' בחוגים.... מישהו מכיר את הפרוצדורה הזו? האם זה אומר שאני צריכה לנפות או שהם בוחרים למי רוצים"להעניק" את תקציביהם היקרים? האם זה חייב להיות פרופ' שאיתו עובדים במחקר ? או יכול להיות סתם מישהו נדיב (שאול י אין לו דוקטורנטים?) כל מידע וכל טיפ יתקבלו בברכה

helene

New member
לפי מה שידוע לי

המנחה שלך אמור להגיש המלצה לפקולטה שכוללת את הטופס של המלגה( שאת ממלאת), תקציר המחקר שלך, וגם התחייבות שלו לשלם לך מלגה מתקציב במחקר. לבסוף כל התהליך הפקולטה בוחרת את התלמידים שזוכים במלגה. ואת בעצם מקבלת מלגה כפולה ממה שאת מקבלת בדרך כלל על חשבון תקציב המחקר של המנחה. כלומר בשביל להיות מועמד למלגה צריך מראש לקבל מלגה מסויימת מהמנחה על חשבון תקציב המחקר שלו. לא יודעת מה הנוהל לגבי מרצים אחרים שאת עובדת איתם. קיבלתי את המלגה השנה,דרך המנחה שלי ( ולקח משהו כמו חודשיים עד שהודיעו לי שזכיתי בה, ועוד חודשיים עד שהדיקאן מצא את הכסף ..). בהצלחה!

למעלה