שאלת מקצוע: מה ההגדרה המדויקת של הנדסאי אלקטר

שחרG

New member
שאלת מקצוע: מה ההגדרה המדויקת של הנדסאי אלקטר

מה ההגדרה המדויקת של הנדסאי אלקטרוניקה? לפי איזה סיווג אני מחפס עבודה? אני לא מהנדס וגם לא טכנאי! בארץ זה נקרא: Practical Engineer , גם שם זה כך או פשוט Electronic Technician ? תודה רבה

הנדסאי אלקטרוניקה בקנדה נקרא טכנולוג

וזה נחשב יותר מטכנאי כי הוא עוסק בתכנון מעגלים ולא רק בחווטות או הלחמות כמו הטכנאי. Engineering Technologists ומחפשים עבודה לפי ההגדרה בקישור השני

אין הבדלה משמעותית בין הנדסאי למהנדס תוכנה

שניהם מבחינת ה NOC להגירה תחת אותו NOC שהוא 2174 . מבחינת השכר, והביקוש, המקצוע הוא נדרש, אין צורך בחוות דעת לרישיון עבודה. אין כמעט ספק שכשייכנסו הכללים החדשים מתכנתים ייזכו לעדיפות בעיבוד בקשות.

על פי הצעת חוק חדשה מערכת ההגירה תעדיף לעבד

מהר בקשות של מועמדים להגירה שהם בעלי מקצועות שבמחסור בקנדה גם אם אין להם הצעת עבודה ספציפית. עדיין לא פורסמו התקנות של שרת ההגירה שיבהירו כיצד בדיוק היא מתכוונת ליישם את הסמכות החדשה שניתנה למערכת לבצע אפלייה בין מועמדים להגירה על פי מקצועם, אבל אני מניח שתתפרסם רשימה של מקצועות שיקבלו עיבוד מהיר ללא המתנה בתור, וכל השאר ימתינו בתור, אני מניח גם ייקבע יחס מספרי מסויים בין כמות הבקשות שיעובדו בעיבוד מהיר לאלה שיעובדו בתהליך "רגיל", ושיוקצו משאבים מסויימים כדי להגדיל באופן עקרוני את כמות המהגרים כדי לחסל את התור הקיים. צריך לחכות ולראות את התקנות המפורטות וזה ייקח זמן, לא ברור כמה זמן.

למעלה