שאלת מריחת לק :

רחלי ג

New member
שאלת מריחת לק :../images/Emo141.gif

אני רואה בסוואצ'ים של סקראנג'י שהיא לא מורחת לק עד לסוף הציפורן. היא משאירה איזה מילימטר מהעור. אותי תמיד לימדו למרוח היטב שלא יראו ציפורן, האם יש מריחה"נכונה"/"לא נכונה"?

ענבל30

New member
בעיקרון, כשלא מורחים עד לקצה ממש

העור סביב הציפורניים פחות מתלכלך, והרבה יותר קל לנקות/להסיר את הלק. אני גם יודעת שחלק מהבלוגריות מורחות ככה את הסווטצ'ים - אבל כשהן שמות לק למניקור שלהן, הן מגיעות יותר קרוב לקצה. מעבר לזה - זה עניין של טעם. אין חוק אחד שמתאים לכולן...

צונית

New member
היי רחלי..

בעיני, מריחת לק לא נכונה - היא מריחת לק על העור. נכון שזה יותר נאה שכל הציפורן צבועה, אבל הדרך הזו של לסיים מילימטר מהעור עוזרת למריחה להיות מדויקת ואסתטית. כל אחת מורחת בדרך שלה ואיך שבא לה, חלק מהכיף בלקים זה שאין חוקים
אבל לדעתי מי שלא יודעת להגיע לבסיס הציפורן בלי לכלכך את העור - עדיף לה שתשתמש בשיטה של לא לגעת בעור בכלל. אם לך זה כן מצליח, אז תמשיכי בשיטה הטובה והרגילה!

צונית

New member
מ../images/Emo207.gifת אפקטים של CND

אז מצאתי בלוג של איזה מישהי שהציגה את האפקטים של [URL='http://thenailphile.blogspot.com/2009/10/cnd-effects-over-cnd-oil-slick.html']CND[/URL] על אותו לק בסיס - ירוק שחור שכזה. אבל מה שלא ברור לי זה איך זה יצא לה ככה! קראתי את מה שהיא כתבה איזה חמש פעמים, היא הניחה רק שכבה אחת של האפקטים... אז איך זה יצא ככה?? שימו לב לאגודל בכל התמונות - זה הלק שיש לה מתחת לאפקטים נראה לי. אז WTH?! ראיתי כבר עשרות סווטצ'ים וכולם היו נראים פשוטים כאלה, לק כלשהו עם קצת נצנצים או שימר עליהם. למי הפתרונים??

צונית

New member
לא, רגע

הלק בסיס זה הלק שיש על האצבע המורה בתמונה הראשונה ולא באגודל כמו שאמרתי

Ultra marine

New member
זה הרעיון

לתת "טוויסט" ללק קיים. אז שמים לק כולשהו ומעליו את האפקט והוא נותן נצנוץ מסוים. לדעתי די מגניב רק שאין לי ממש לקים לשים עליהם את האפקטים אז ויתרתי למרות שממש רציתי 2 מהם. נראה לי בעיקר נותן טוויסט לקרמיים (מה שאני גם ככה לא אוהבת כי נראה שהם *מצריכים* אפקט אז לא עדיף לקנות משהו שימרי וזהו?)

תולי01

New member
אין כללים בנושא, אבל

אני יכולה להגיד לך שגם אני פעם הייתי מורחת עד הסוף כדי "למלא את הכל" ועם הזמן למדתי, שעדיף לא למרוח עד הסוף ולהשאיר "שוליים" של מילימטר מהקיוטיקל, על מנת לקבל מראה מהודק יותר ועל מנת שלא ללכלך את העור שמסביב. הלק באמת נראה הרבה הרבה יותר טוב על הציפורניים כשמורחים אותו ככה וגם כמעט אין התעסקות עם שאריות. אני יכולה להגיד לך שהיום כשאני מורחת לק, כמעט ואין לי בכלל מה לנקות. מה שכן, צריך להתאמן הרבה כדי שהמרווח יהיה כמה שיותר קטן וכמה שיותר מעוגל לפי צורת הציפורן.

Ultra marine

New member
../images/Emo45.gif

ואני עדיין מתאמנת
מה שכן, כמעט ואין לי תיקונים ומריחות! אבל מעוגל קרוב לקיוטיקל זה עוד עדיין לא הגעתי ל Master..

רחלי ג

New member
תודה בנות, אני אתחיל להתאמן על מריחה

מושלמת כזאת. זה מאוד יפה בעיני ככה. תודה שוב

למעלה