שאלת משפחה עזרה!!!

נעמה92

New member
שאלת משפחה עזרה!!!

לאח התאום של בעלי יש חברה, הם חברים כבר די הרבה זמן משהו כמו חצי שנה אולי קצת יותר, לאור היחסים הקרובים ביננו לבין גיסי תמיד חשבתי שתבוא האחת נהיה חברות והכל יהיה סבבה. אבל כל פעם שאני מנסה להתקרב היא ממש תופסת מרחק... כל פעם שאנחנו רוצים לצאת אז היא לא יכולה, הזמנתי אותה לעשות איתי איזה סנדא, היא לא רצתה, הזמנתי אותה אלינו לשבת הקרובה והיא לא יכלה בטענה שסבא שלה בא אליהם לשבת ואח שלה הקטם בחול, ואמא שלה לא תרשה לה לעזוב את הבית. זהו... אני לא יודעת איך להתקרב אליה, יש להדגיש שזה מממש לא נעשה מתוך אובססיה, או משוה בסגנון, אני די עושה את הדברים בטאקט (מקווה) פשוט זה נראה לי מוזר שאנחנו כמעט ולא מכירים אותה, זה האח התאום... (סותר הרבה...) וגם נראה לי מוזר שלגיסי זה לא כ"כ אכפת... אבל למערכת היחסים בינהם אנ י לא נכנסת... הוצאתי את מה שהיה לי על הלב... תודה למי ששרד עד עכשו

לנעמה!!!

בס"ד אני הייתי מדברת עם גיסי ושואלת אותו למה היא מתרחקת מאיתנו. אולי היא מתבישת ? אני יתן לך דוגמא אישית אלי יצאתי עם משהו ואחרי שלושה שבועות הם יצאו לצימר כל החברה (בנים בנות) והם ישנים בחדרים נפרדים. אני ראיתי את החברה פעמיים לפני שהם יצאו לצימר ומכל החברה אהבתי שתי בנות והשאר לא מצאו חן בעיני החבר שלי אמר לי שהם יוצאים לצימר אז אמרתי לו תצא ותהנה אני לא מרגישה בנוח לבוא איתך כי אני לא ישן איתם. החברים שלו לא הבינו למה אני לא באה מכיוון שישנים בנפרד אז זה לא מוריד מהכבוד שלי. אז את לא יכולה להבין מה מרחיק אותה מימכם... תנסי להבין את הצד שלה ותנסי לשפוט אותה לקו זכות... מקווה שעזרתי ובהצלחה סנובית

נעמה92

New member
אני לא שופטת

אותה בכלל, להפך אני מנסה להבין למה זה קורה, האפשרות שהיא מתביישת מאיתנו עלתה לי בראש, אבל עדיין להתבייש ממני?!

לנעמה!!!

בס"ד החבר האחרון שלי אנחנו חצי שנה הינו ביחד וכל החצי שנה אם אני לא הייתי יוצאת החוצה הוא לא היה נכנס אלי. וגם אני לא הייתי מרגישה אצלו בבית בנוח. ואצל החבר הקודם שלי אני נכנסת חופשי מכינה לשתות ממלצרת את ההורים שלו אצלהם בבית ... לפי דעתי תשאלי את גיסך ואולי זה יעזור לך.

"אבל עדיין להתבייש ממני?!"

נראה לך מוזר, נכון? אבל בהחלט יכול להיות
נראה לי שכדי לך בשיא האיזי להמשיך ולהציע לה פעם ב... איזה בילוי משותף, אולי משהו של ארבעתכם ביחד קודם כל, לפני שאתם מדייטות לבד, ולאט לאט לשבור את הקרח.... לענ"ד אל תנסי עכשיו לחפור מידי ולהסיק מסקנות מרחיקות לכת, אלא בפשטות תמשיכי בתדירות *נמוכה*, על אש קטנה, להציע, וכשהיא תרגיש כבר בנח יותר אולי אז תתחיל חברות מופלאה
אגב, יכול להיות שתחומי העניין שלכן והסגנון חיים שונה ולכן מה שאת מציעה לה- לא מדבר אליה?

למעלה