שאלת נהלים

shailaunch

New member
שאלת נהלים

מאחר ואני משחק בעיקר בפולטילט לא יצא לי להתקל בסיטואציה אבל זה הסיפור ישבתי על הכפתור עם פוקט אייסים, ההעלאה עד אליי הייתה פי 1.5מהביג ארבעה נכנסו (שולחן של 9), כמובן שרציתי להעיף קצת ולשחק מול 1-2 גג אז התכוונתי להעלות פי 5 מהביג לא הכרזתי בקול העלאה אלא פשוט שמתי ז'יטונים בלי לדבר בכלל הדילר אמר שמבחינתו זה השוואה והייתי צריך להכריז רייז בקול מה שגרם ללימפרים להכנס, נפתח פלאש וסטרייט דרואו, העלו יותר מידי עד אליי וידעתי שהיד אבודה אז קיפלתי, אמנם לא הפסדתי הרבה אבל לא ידעתי אם הדילר צודק או אני צודק שכן אם הייתי מעלה כמו שרציתי הייתי לוקח את הקופה בוודאות (למנצח היהTJ סוטד) והיה לו סטרייט בסוף אבל לדעתי היה מקפל בהעלאה כזאת כמו שתיכננתי אז בקיצור מי צודק? האם הכנסה של ז'יטונים היא לא העלאה אלא השוואה? תודה

זונע

New member
הדילר צודק

אתה צריך להכריז על העלאה בפה, לא מספיק לזרוק צ'יפים. תדע לפעם הבאה!

shailaunch

New member
טעות בניסוח

ההעלאה עד אליי הייתה פי 2.5 מהביג, סטנדרטי

modz0r

New member
תלוי באיזה צ'יפים השתמשת

אם הבלינד הוא 10, ואתה שם צ'יפ של 50, הדילר לא יכול לדעת שאתה עשית רייז אם לא אמרת, ולכן זה נחשב השוואה. במידה ושמת 2 צ'יפים של 25 זה ברור שהתכוונת להעלות, ולכן אתה לא חייב לציין את הרייז. בכללי, רצוי להגיד במילים אם אתה עושה רייז, ובכמה.. זה מונע טעויות ואי הבנה.

modz0r

New member
אגב

במידה ושמת צ'יפ של 100 כאשר ההימור הנוכחי הוא 10, אתה אמור לקבל 90 בחזרה מהדילר.

E1ad

New member
למה התכוונת כשאמרת שלמנצח היה TJ?

מה זה ה-T? אני לא שולט במושגים כ"כ. סוטד אני עוד יודע מה זה... תודה מראש.

E1ad

New member
תודה... את האמת זה היה נראלי הכי הגיוני,

רק רציתי להיות בטוח.

למעלה