שאלת נצנצים

שאלת נצנצים

אני רוצה לשים נצנצים על גבי לק רגיל. יש לי נצנצים בתפזורת ויש לי גם לק שקוף שאני מוכנה להקריב אם צריך לטובת העניין. אני לא מתכוונת לנצנצים גסים שצריך להדביק כמו אפליקציות או חותמות, חשבתי לאלתר משהו עם הנצנצים הקטנים שיש לי, לטבול את המכחול של הלק השקוף בהם או משהו בסגנון. מישהי יודעת להנחות אותי לגבי איך הכי טוב לעשות את זה? ומנצל"שת את עצמי למקרה שמישהי יודעת - יש לי דבק נצנצים פשוט שמיועד לבדים בעיקר. הוא לא רעיל ומצוין עליו שהוא בטוח לשימוש. האם יש מצב שאני יכולה להשתמש בו על העור והוא לא יעשה לי כלום? חשבתי לצייר בעזרתו מעין קעקוע (כמו חינה), כמובן לא באיזור העיניים. תודה!

נופ ר

New member
לגבי לשים על הלק

אני הייתי עושה ככה שכבה לק שקוף פיזור הנצנצים מעל לחכות קצת שיתחיל להתגבש ולהתייבש ואז למרוח טופ קואט מייבש לק או לק שקוף מעל. לחילופין קחי לק שקוף ושפכי לתוכו נצנצים... ערבבי ומרחי. בנוסף אפשר לערבב את הנצנצים גם עם לק צבעוני. יכול לצאת אפקט מעניין.

lilo4

New member
רעיונות

לגבי נצנצים- אם בא לך להקריב את הלק השקוף, את יכולה פשוט לשפוך פנימה נצנצים ולערבב. זה נראה לי הכי הכי פרקטי. אם לא- נראה לי יותר הגיוני למרוח לק וכל עוד הלק רטוב לפזר קצת נצנצים למעלה ואז לעבור עם לק שקוף. לגבי שימוש על העור- אני לא חושבת שדבק בדים זה רעיון כ"כ טוב בשביל העור, גם אם הוא בטוח לשימוש. בסופו של יום הוא לא מיועד לזה. את יכולה להתייעץ בפורום איפור, בטוח יתנו לך שם כל מיני רעיונות איך לעבוד עם נצנצים על הגוף

למעלה