שאלת נשימה

mili999

New member
שאלת נשימה

לפעמים נראה לנו שלטוהר (בן שבועיים) קצת קשה לנשום, הוא טיפה מצפצף. אין לו נזלת או משהו אחר. מכשיר אדים יכול לעזור אולי? ואיזה אדים - מה ההבדל בין קרים וחמים?

הצפצופים אינם מעידים על בעיית

נשימה, כך הסביר לי רופא הילדים ששחרר את יעל מבית החולים. הם עוברים אחרי מספר חודשים. אם הצפצופים הם ממש חרחורים אולי בכל זאת כדאי שרופא ישמע, אבל ממה שתיארת, זו התופעה שהיתה ליעל, היא עברה לה די מזמן (יעל בת 7 חודשים).

מתרגשת

New member
אני לא יודעת בקשר לנשימה אבל

כן יכולה להגיד לך בקשר למכשיר אדים. הרופא של סתיו (שהוא מנהל מחלקה ב"דנה" ורופא ילדים מדהים בפני עצמו) אמר לי שמכשיר אדים קר הרבה יותר בריא ממכשיר אדים חם, חוץ מזה עכשיו בקיץ יהיה יותר נעים עם מכשיר אדים קר, לדעתי. המכשיר עליו המליצו לי כמעט כולן (פה אחד כמעט) הוא המכשיר של קאז והוא אכן טוב.

אני לא רופאה, אבל אני יכולה

להגיד לך מה נאמר לנו על הציפצופים והחירחורים שליוו את נשימתו של מיכאל בחודשים הראשונים - זה שום דבר, זה נורמלי. הגוף מנקה את עצמו.

twiti

New member
גם גיא חירחר וצפצף שהיה ממש קטן

ובקשר למכשיר אני לא יודעת למה אבל רופא ילדים אמר לנו שמכשיר אדים קרים עדיף על אדים חמים.

mili999

New member
../images/Emo51.gif

נראה שבקרוב נבקר שוב בסופר פארם (היום כבר היינו
)

רותם111

New member
גם רון ציפצף וחירחר ואני דאגתי

אבל בדיקות חוזרות ונישנות (בגלל שהייתי לחוצה) הראו כי הכל בסדר וזה רק עיניין של זמן. היום רון בן שלושה חודשים וכבר נושם "חלק".

galala

New member
צפצופים

גפ יואב בן 3 שבועות וקצת מצפצף, זה עובר

טוטי30

New member
עד שהמערכות מסתדרות - יש חריקות

זו היתה התשובה של הרופא של רועי. זה יסתדר. אמנם לא בכל כך הרבה מילים... אבל הרעיון ברור. ההשתנקויות האלה עברו לו כשהחלפנו לו את סוג האוכל, באופן מפתיע, כנראה שהאוכל עלה לו והפריע לו בנשימה או משהו. ליתר ביטחון עדיף לתת לרופא לשמוע ולהחליט. ובכל מקרה, עדיף מכשיר אדים קרים. הציל אותי עוד בהריון. שתהיו לי בריאים!

לא לדאוג!

גם עידו צפצף והסבירו לנו שזה מתוך חוסר בשלות של מערכת הנשימה, זה לא גורם שום נזק ועובר בגיל חודשיים שלושה. לנו גם קרה שעידו מעט חרחר, הרופא לא איתר שום בעיה ולבסוף הסתבר שהאף שלו היה קצת סתום וטיפות אף לתינוקות פתרו את העניין.

למעלה