שאלת נשיקות

• פותח הנושא bana
  • פורסם בתאריך

bana

New member
שאלת נשיקות

יש לך ידיד וערב אחד החלטתם לעבור מסתם ערב של שיחות לערב של נגיעות. הוא מספר לך סיפורים, מספר לך כמה הוא טוב וגורם לך להתסקרן ולהדלק. הגיעה הנשיקה הראשונה, את כולך בציפיות ומתה מסקרנות אבל הנשיקה לא הייתה לטעמך. הקטע שלו זה לדחוף לך את הלשון שלו עד הגרון וזהו. את אוהבת נשיקות רכות, שכוללות גם מגע עם השפתיים, קצת נשיכות, קצת ליקוקים על השפתיים ומידי פעם משחקי לשון. מה עושים עם נשיקה שלא לטעמך? יש טעם לומר לו שלא אהבת? אם תגידי לו את זה הוא יעלב ויש סיכוי להרוס את הידידות? יש טעם לנסות שוב או לנסות דברים אחרים? שמעתי פעם שכמו שאדם מנשק, ככה הוא מתנהג בזמן סקס. זה נכון?

magenta73

New member
מצחיק

מעולם לא שיחקתי לשונות עם ידידים שלי... עוד מעט זה יגיע לעשר אצבעות ולמלך הוא עירום... אקיצר, זאת לא ממש ידידות, אבל בסדר :) נסלח לך. וכן, להתנשק אם מי שלא יודע להתנשק או לא עושה את זה כמו שאת אוהבת זו בעיה. אבל... אפשר גם ללמד, לאו דווקא להגיד - איכס זה מ געיל אותי... אלא נגיד... לעשות את זה סקסי יותר. להגיד לו לעצום את העיניים, לפתוח קצת את הפה... בוא אני אראה לך איך אני אוהבת... תגיד לי איך זה מרגיש... כמו שהוא סיפר לך סיפוריישן וגרם לך להסתקרן ולהדלק - תעשי את אותו הדבר. ולא. איך שמשהו מנשק לאו דווקא אומר משהו על הסקס.

קצת בעייתי לי...

אני אישית לא רואה את עצמי עובר עם ידיד שלי מערב של שיחות לערב של נגיעות.... כאילו... לא שולל.... אבל בכל זאת... טוב אני מתחיל להסתבך כאן עם עצמי.... קודם כל נורא מוזר לי כל הקטע של "מספר לך כמה הוא טוב..." "תשמעי מותק... אני תותח על... - בשניות אני מביא אותך למולטי אורגזמות... הנה יש לי כאן אפילו המלצות...." בכל אופן - אם זה מה שמדליק אותך.... למזלנו - אנחנו יצורים בעלי בינה (רובנו בכל מקרה...) שמסוגלים ללמוד ולהסתגל - כך שנשיקה ובעיקר אחת כזו ראשונה - סביר מאוד להניח כי לא תהיה ברמת המושלמות... לומדים, לומדים איך לנשק טוב יותר - וחשוב יותר - לומדים להתאים את היכולות לדרישות של הפרטנר/ית. אחרת המצב של רבים מאיתנו היה עגום מאוד עם היינו נשארים אם אותם נשיקות של כיתה ט'.... נכון גם לגבי סקס - לומדים. הדבר היחיד שאני יכול לשער - אם הוא "דוחף" לשון ובודק לך את השקדים מקרוב - אז יש יסוד להניח כי הוא עלול להיות כזה גם בסקס - כלומר - יותר תכלס - לחדירה - חזק ופראי (כשה"פראי" בא במובן הטוב) כי זה מה שהוא חושב שהופך סקס לסקס טוב... מי יודע ? גם כאן ישנה יכולת להתאמה אישית - שום דבר הוא לא קבוע ואינו בר-שינוי. ומה זה לכל הרוחות - יש לך ידיד - וערב אחד החלטתם... - "אז מה יש בערוץ 2 ?" - "שום דבר מעניין... את בא טאקי ?" - "לא, אין לי כוח לטאקי... שנזמין פיצה ?" - "לא, אני לא רעבה..." - "וואלה, משעמם..." - "כן... לגמרי..." - "שנתנשק וכאלה ?" - "המממ..... נו טוב..."

eyalאיל

New member
נשיקה בצחוק יכולה להביא תינוק

לשאלתך אפשר לומר לידידך איך את אוהבת להתנשק לפי טעמך בלי בושה . כל בחורה וסגנונה וטעמה. בהקשר להתנהגות זה מעניין חשבתי שאין כללים חוץ מ-.מומחים לסקס יודעים טוב לזיין את השכל.

למעלה