שאלת סוכריות

דובישה

New member
שאלת סוכריות

שלום לכולן, קוראת כאן ומחכימה מזה זמן, מתרשמת מאוד מהפירגון ההדדי
מעולם לא התעסקתי בבצק סוכר, אבל לקראת יומולדת שנתיים של בתי, החלטתי להתחיל בקטן וליצור סוכריות לילדי הגן (כ-15 סוכריות). בגלל שיש כחודש עד היומולדת, אני רוצה להתנסות לפני ולברר הכל, על מנת שלא תקבלו ממני הודעות מצוקה בלילה שלפני
אז התכנית היא ליצור סוכריה פשוטה בצורת פרח - כלומר לקנות חותכן בגודל/צורה מתאימים, להדביק במרכז עיגול קטן, או פרח קטן בצבע שונה ומאחור לכתוב מזל טוב להילה, או משהו בסגנון. הבנתי שיש טושים אכילים, אבל בא לי משהו יותר מוצלח, כמו כיתוב בולט.. איך עושים? איך נדבק ומתייבש? אשמח לקבל בכלל המלצות לבצק צבעוני מוכן שלא יהיו לי יותר מידי בעיות איתו, כמו סדקים, איפה כדאי ליבש, האם ליבש לגמרי לפני שמוסיפים את המרכז (מים ומכחול נכון?) והכיתוב, או רק קצת? או בכלל לא?
כמה זמן מראש כדאי להכין את העוגיות? מקווה שיש לכן סבלנות ואתן עוד תשמעו ממני

net the jet

New member
קודם כל אין בעיה עם טושים אכילים. אם את רוצה

"בולט" את תמיד יכולןה לכתוב עם רויאל. את יכולה להכין את הסוכריה, ליבש יום יומיים ואז לכתוב עם רויאל ישירות על העוגה אם יש לך כתב יציק, אם לא להכין ולהדבקי ( עם רויאל ) בכל מקרה עוד יום יומיים יבוש לפני אריזה. לגבי המלצות לבצק צבעוני מוכן- יש רק של המרשלג אבל מבחר הצבעים די דל. איפה ליבש- על מגש גדול על מדף במטבח.את לא צריכה ליבש לפני שאת מדביקה את הפרח, נגיעה של מים ואז להניח את הפרח וזה ידבק. את כותבת עוגיות\סוכריות... אז תחליטי לאיזה כיוון. אם זו סוכריה אז את יכולה הרבה זמן מראש, שבועיים או יותר, זה לא מתקלקל רק מתיבש יותר ויותר.

דובישה

New member
ועוד שאלה, הפעם על הטעם

מה "לוקח" מבחינת פספוסים בני שנתיים? סוכריה מבצק סוכר, או עוגיה+ציפוי רויאל? הכנתי עוגיות לפי מתכון בסיסי וציפיתי ברויאל, יצא מתוק להחריד, עוד לא נתתי לבתי לטעום, האמת, מפחדת שתאהב את זה ;)

דובישה

New member
ועוד שאלה, הפעם על הטעם..

מה "לוקח" מבחינת פספוסים בני שנתיים? סוכריה מבצק סוכר, או עוגיה+ציפוי רויאל? הכנתי עוגיות לפי מתכון בסיסי וציפיתי ברויאל, יצא מתוק להחריד, עוד לא נתתי לבתי לטעום, האמת, מפחדת שתאהב את זה ;)

למעלה