שאלת סוף שבוע.....רגישות....

shelycat

New member
שאלת סוף שבוע.....רגישות....

שאלת סוף שבוע אם מישהי בכלל תכנס לפה........ יש אנשים שהם רגישים ובעלי הבחנה, יש כאלו שמבינים רמזים מעודנים ויש כאלו שאם לא יספרו/יגידו להם במפורש שרומזים להם או מתחילים איתן לא יבחינו בדבר ואז הם תמיד נורא מופתעים, באותה המידה יש כאלו אשר רגישים מידי וקולטים כל דבר ולפעמים אפילו מכניסים משמעות לדברים שנעשו בלי שום כוונה. איפה מקומכם בקשת ה"רגישות", האם צריך פטיש חמש קילו כדי לגרום לכם לראות/להבין משהו או שפשוט אי אפשר להסתיר מכם כלום?

שמופית

New member
אני פה ..... ../images/Emo10.gif

תמיר ישן ואני לא אוהבת לראות הבורגנים... התוכנית הטובה ביותר שמצאתי בלווין זה ראיון עם להקת כוורת משנות ה-70
בערוץ בריזה
ובקשר לשאלה - אני מחשיבה את עצמי לבעלת רגישות גבוהה, ובמיוחד אני מעולה בלקלוט רגשות של אנשים כלפי אנשים אחרים. כלומר - אם מישהו מאוהב במישהי ואף אחד לא יודע את זה (גם היא), לרוב אני מרגישה (וכבר קרה לי שאמרתי לאחותי שידיד שלה מאוהב בה עד מעל האוזניים והיא היתה בהלם מהידיעה. אחרי כמה זמן הם הפכו להיות חברים). די קשה להסתיר ממני משהו והדבר שהוסתר ממני בהצלחה לאחרונה, היתה מסיבת הרווקות שאירגנו לי בהפתעה (עד שחברה שלי התקשרה לאמא שלי לפלאפון באותו יום, ובמקרה הטלפון היה בדיבורית ואני הייתי לידה... איך הן התפדחו וההפתעה נהרסה). אגב, גם תמיר די טוב ברגישות (יחסית לגבר
) והוא קולט אותי ואת מצבי הרוח שלי מעולה ויודע כבר לתמרן ביניהם...

nikit1

New member
אני...

יותר מדי רגישה...אני אכן קולטת אנשים די טוב ומיד שמה לב לרמזים הכי דקים אך גם הרבה פעמים מייחסת חשיבות יתרה לדברים שוליים...

Ronnie*

New member
תלוי באיזה תחום...

אני בחיים לא אשים לב שמתחילים איתי, למשל, עד שזה יהיה מאוד ברור... ובהחלט קורה ששינויים במערכות יחסים של אחרים עוברים לי מתחת לאף בלי שאני אשים לב. נראה לי שזה בגלל שאני נאיבית... מצד שני, לפעמים אני רגישה עד כדי פרנויה, מייחסת חשיבות מוגזמת לדברים שנאמרים ומנתחת אותם יותר מדי... למה מישהו אמר ככה ולא ככה... אני יכולה להיות קצת אובססיבית עם זה לפעמים. באופן כללי, נראה לי שאני רגישה מדי וזה לא לטובתי.

yosefrat

New member
אצלי זה מתחלק

ברוב הפעמים אני רגיש ושם לב לשינויים אצל אנשים אבל אני יכול לספר שתקופה ארוכה חשבתי שאפרת באה לשחק שולה מוקשים אצלי בבית ולא הבנתי מה מתרחש לי מתחת לאף [היום אנחנו נשואים] יוסי

אופה3

New member
אצלי גם מתחלק, יש דברים שבהם

אני לא כל כך שמה לב, למשל בהתאהבויות וכאלה, אבל זה אולי בגלל שאין לנו חברים וחברות, ואנחנו לא בסביבה הזאת. אבל בדברים אחרים אני מאוד רגישה, אני יכולה לקרוא את הבנאדם, לפעמים אפילו את המחשבות, אני יודעת מתי עצוב ורע, מתי מרגישים טוב, מתי זה חוסר נעימות וכאלה. בעלולי גם יודע לקרוא אותי, ובמיוחד אם אני שקטה ולא מדברת כמעט שעה ו.. זה אומר שאני עצובהמאוד, או עייפה מאוד תלוי. בפנים שלי אפשר לקרוא את הכל, אפילו הלקוחות שלי במאפיה, כבר למדו לקרוא אותי. אז לא תמיד טוב לי הרגישות הזאת, כי אני יכולה להזדהות אם אנשים, אפילו מעבר למסך המחשב, לפעמים גם לחוש את הכאב שלהם. כל טוב ושבת שלום האופה

אצלי...

האמת אני דיי רגישה , אני מרגישה בדברים אם קורים לאנשים, קשה מאד להסתיר ממני משהו, אני יודעת מתי מישהו לא הכי איתי, ומשתדלת להבין.

fila

New member
.........

אני רגישה מאוד למה שקורה סביבי כמו שכתבת -כלום לא נעלם מעיניי, אני מרגישה כשמשהו לא בסדר גם אם הבן אדם שמולי לא אומר ולא מראה כלום ולצערי אני גם כזאת שקופה, מן אחת כזאת שרואים לה בעיניים הכל...

למעלה