שאלת סייטן
אבי הוא צמחוני ואוכל רק אוכל אורגני, אני מבשלת לו בקביעות פעם בשבוע, במסגרת הגיוונים והחיפוש אחר טעמים ומרקמים חדשים שמעתי על הסייטן, האם זה דומה לסויה בטעם ? במרקם ? האם הוא מתנהג כמו טופו בבישול ויש להשרות אותו כדי שיספוג טעמים ? מתפרק בבשול ? ושאלה אחרונה איך הוא נמכר קפוא ? מצונן ? סורי על הבורות.... תודה.
אבי הוא צמחוני ואוכל רק אוכל אורגני, אני מבשלת לו בקביעות פעם בשבוע, במסגרת הגיוונים והחיפוש אחר טעמים ומרקמים חדשים שמעתי על הסייטן, האם זה דומה לסויה בטעם ? במרקם ? האם הוא מתנהג כמו טופו בבישול ויש להשרות אותו כדי שיספוג טעמים ? מתפרק בבשול ? ושאלה אחרונה איך הוא נמכר קפוא ? מצונן ? סורי על הבורות.... תודה.