שאלת סירים
שלום לכולם, אני מעוניינת להחליף את הסירים הישנים שלי בסירים שאפשר לטגן בהם בלי (או עם מעט מאוד) שמן, בלי לסבול מהדבקויות וקרצופים לאחר מכן - סירים מהדור הישן (לא לחץ, לא אידוי ולא חשמלי). האם תוכלו להמליץ לי על סוגי הסירים שכדאי לקנות? קשה למצוא סירי טפלון. האם סירי פלדת האל-חלד של סולתם הם עמידים להדבקות מזון? איזה עוד דגמים מומלצים יש? תודה, ג.
שלום לכולם, אני מעוניינת להחליף את הסירים הישנים שלי בסירים שאפשר לטגן בהם בלי (או עם מעט מאוד) שמן, בלי לסבול מהדבקויות וקרצופים לאחר מכן - סירים מהדור הישן (לא לחץ, לא אידוי ולא חשמלי). האם תוכלו להמליץ לי על סוגי הסירים שכדאי לקנות? קשה למצוא סירי טפלון. האם סירי פלדת האל-חלד של סולתם הם עמידים להדבקות מזון? איזה עוד דגמים מומלצים יש? תודה, ג.