מציע לך משהו אחר עם סלמון
שלום
לטעמי עם סלמון בתנור אפשר לפספס את מידת העשיה ולייבש אותו. במיוחד אם הסלמון לא מנתח טרי.
הנה המלצתי:
סלמון במשרה של חרדל (X1) רוטב סויה (X2) ושמן זית (X3). מטוגן.
למשך שעה+
מטגן עם הצד בלי העור קודם, עד למידת עשיה והופך. תמיד ניתן לדעת מידת עשיה לפי צבעו של הדג מהצד.
בזמן הטיגון מכסה כדי לשמור על חום אחיד וכדי שלא יתיז.
לזה הייתי מוסיף רוטב על בסיס לימון, חמאה ויין לבן, אותו בוזקים על הדג בצלחת. לקישוט: עלה שמיר או פטרוזליה.
המנה הזו היא מנת הסלמון הכי טעימה שאני מכיר.
מומלץ להגיש בסמוך להכנת המנה.