שאלת סל-קלים

xconir

New member
שאלת סל-קלים

בתור אבא לתאומים בדרך (עוד חודש), רציתי לקבל המלצות לסל-קלים, חשוב לי (כמו לכולם, אמי מקווה) שיהיו בטיחותיים ושיהיה קל להרכיב אותם ברכב. איך evenflo ? תודה, אלון

קרנושה

New member
היי אלון וברוך הבא........./images/Emo39.gif.....

בד"כ אני נותנת
אך אהמממ.......אזהר הפעם.....(סתאאאאאאאם).. מה שלומכם בשלב זה של ההריון? ולמה אתם מצפים? יש לכם עוד ילדים בבית? אהממ כל זאת אחרי הפירסומות.....צוחקת.....יש לי כמה שאלות...הא? סקרנות!! אז אתה לא חייב לענות , מאחלת לכם המשך קל ולידה הכי מהירה שאפשר.....אנחנו פה לתמיכה בכל שאלה שתצוץ לכם ... אז לשאלתך.....אני אמא לשלישיה וקניתי 3 סלקלים.....קניתי אותם בהונגריה והאמת הדגש ששמתי לב הוא שיהיה להם תו תקן...ושיהיו נוחים...שום דבר מעבר לזה לדעתי לא ממש משנה...כולם בטיחותיים לדעתי...ההבדלים בסלקלים יכולים להיות בבד...ובמותג.....וזה מתבטא גם במחיר...לא הייתי מחפשת לקנות מותג רק בגלל שזה "אין" אחרי הכל ילדיי בגיל 9 חודשים עברו כבר לכסא בטיחות לרכב....לא אוכל לומר גם איזה סלקל כי לא רכשתי אותם בארץ......מקווה שתקבל עוד תגובות לשאלתך מהח´ברה...
לך ולאישתך...ולאוצרות שבדרך...

nonana

New member
ערב טוב לך ושבוע טוב../images/Emo20.gif

אז ככה אני קניתי של צ´יקו, ומאד נהניתי. הם קלים יחסית וניתנים לסחיבה. אני משנת 99 לא קניתי כך שאין לי אינפורמציה על חדשים. אני יודעת שיש עגלות שמתחברות אליהן הסלקלים לי לא היה אבל שמעתי שזה אדיר כדאי לך לבדוק משביר במחלקת מודר קאר MOTHER CARE בהצלחה ומקווה שתהנו מהפורום.

רז2

New member
אנחנו היינו מאוד מרוצים מ evenflo

קל מאוד להכנסה לאוטו וזה הכי חשוב. גם ככה מותשים מהסחיבה עד לאוטו, ואין כוח להתחיל להתעסק עם חגורות!

keren1

New member
אנחנו התחלנו עם הסלקים של

"שילב" המקסי קוזי. ויש לנו כיסא בטיחות (השלב הבא) של EVENFLO. אנחנו לא מתים עליו, בלשון המעטה. הוא לא נוח מבחינה קשירה לאוטו וקשירת הילד לא ממש מוצלחת. אם למשהו יש המלצות לכיסא לשלב הבא אשמח לשמוע. אני באמת מסכימה עם קרן, לרוב יש תו בטיחות (שזה הכי חשוב). ומעבר לזה זה באמת פונקציה של מחיר. מכוון שאתם לפני לידה תברר לגבי מבצעים. דרך אגב איפה אתם מתגוררים, צריכים המלצות לחנויות זולות לדברי תינוקות? וחוץ מזה בהצלחה.

כיסה בטיחות של evenfio

שלום לכולם!!!!!!!! חזרתי...... ביום שלישי קנינו כיסה בטיחות של אונפלו של דגם מדליון. הוא נוח מבחינה קשירה לאוטו וקשירת הילד. יובל מאוד אוהב. ובקשר לסלקל אנחנו קיבלנו של גרקו ושל evenflo. גרקו יותר טוב. לי יש רשימת מוצרים.

למעלה