שאלת ספויילר...ועוד שאלה

שאלת ספויילר...ועוד שאלה../images/Emo13.gif

1.טאביתה תקבל את הכוחות של בחזרה בסוף
2.ואיך הכוחות של צ'רטי יהיו בסוף
3.מי שר את השיר פתיחה של תשוקות
תודה

python 4

New member
ובכן, המומחה לצ'וקות עונה:

1. כן. לא? 2. הכוחות יהיו אחלה. 3. נו, ההיא איך קוראים לה.

Bow Wow2004

New member
או במילים אחרות

1. נראה לי שהתמונה הזאת תענה לך על השאלה 2. ימשיכו לה הפרמינשנס, היא תראה מוות בכל מקום וכרגיל בלה בלה בלה 3. שיר הפתיחה: Jane French - Breathe

backstreet girl

New member
אם כך......

תוכל לעזור לי להשיג את קווין....יש לי רעיון...אתה תפתה את קריסטין (אל תדאג היא
מהלכת אז קווין יתפוס אתכם וכאני אנחם אותו הוא יתאהב בי כמו שהוא לא היה מאוהב בחיים שלו...מה אתה אומר???????

python 4

New member
I didn't see that one coming...

OK, בקי! you're on! אז זו התוכנית: 1. את מתקשרת לקווין, מחקה את הקול של בראיין ואומרת לו "היי קוו, בא לך לשחק איתי ג'ולות?" 2. איך שקווין יוצא מהבית, אני דופק בדלת, במסווה של בחור שבא לבדוק את הגז. 3. קריסטין שרואה אותי (גבר חסון ונאה, קרי לואיס אשכנזי) נדהמת לראות אותי, מכניסה אותי הביתה, שם אני מפשיט אותה מכל בגדיה ולוקח אותה על השולחן בחדר אוכל (מול הכניסה). 4. קווין, שהמום מזה שבראיין לא בבית, חוזר הביתה ורואה אותנו במפתיע. 5. קווין המזועזע רץ בבכי החוצה, שם את כמובן תמתיני לו עם חיבוק אוהב וכוס שוקו חם. משם - הכל כבר תלוי בך.

python 4

New member
אבל אל תשכחי...

אחרי שאת וקווין תהיו מאוהבים והכל, אל תשכחי לבקש ממנו לסדר לי את ניק! אז ניפגש מחר בחמש. ביי!

backstreet girl

New member
יש לך קשרים עם טאביתה........

כי פשוט יהיה לי קצת קשה להחליף את הקול שלי לקול של בריאן.....

LauraLF

New member
כמו שאומרים

חברה זה לא קיר (ביטוי של אחת מהכיתה שליי...חחח..) כמובן שזה לא משתווה לפנינות החוכמה של אמא של..: מייקל , כפרה עלייך ,נרדמת?

python 4

New member
דקויות, בקי...

למה להתעסק בדקויות? 1. אם את לא יודעת לעשות חיקוי של בראיין אז תעשי חיקוי של איי ג'יי, או האווי, או ג'סטין. 2. ניק, חברה? את רצינית? אז הוא עדיין לא ראה אותי. אף פעם לא מאוחר מדי להראות לאנשים עוורים את האור.
אז כל הפרטים הקטנים סגורים? יופי. לעבודה.

Phantom Planet

New member
חחחחחחחח

אתם מדברים על הבקסטריט בויז??? אז אם כן... אז לניק יש חברה... אם אני לא טועה קוראים לה פריס הילטון!! ואני ממש לא מבינה מה הוא מוצא בה... היא כזאת שיטחית ושטוחה!!! אין לה בכלל גוף... היא ממש רזה וזה כבר מגעיל.... והיא גם שחקנית איומה ואני לא מבינה מה מצאו בה!!!!!

backstreet girl

New member
וואלה פייטי אתה צודק.....

אני מבטיחה לך.... כשהוא יפגוש אותך הוא יתאהב בך קשות.. אני מקווה שאתה מוכן לרומן עם גבר כי זה הולך להיות רומן סוער. רגע, המחשבה שניה...אני רוצה אותו..נכון שיהיה לי את קווש אבל בכל זאת ניק הוא מהבויז....אני רוצה שם את כולם.... טוב נו פייטי בגלל שאני כ"כ אוהבת אותך, תהנה עם ניק......

backstreet girl

New member
אתה יודע מה.....

תכנס לאייסיקיו (ואני מבטיחה להיות שם הפעם....אם אח שלי לא יהיה מניאק) ואני אספר על התוכנית של הפרידה של ניק ופריס...

למעלה