שאלת ספויילר

יוליקה

Member
מנהל
שאלת ספויילר

ספויילר....ספויילר (יש לי תקלה במחשב האייקון לא רוצה לעלות) בחדשות העדכניות מארה"ב קראתי אודות דני רומולוטי הצעיר שחקן בשם סאם ג'גנדט שישחק את דני רומולוטי ג'וניור. חברה, גם אם אנחנו מפגרים אחרי ארה"ב ב4-5- שנים רומולטי ג'וניור יכול להיות מקסימון בן 6-7 אבל לא מתבגר כזה. מה הסיפור של המפיקים שהם ממהרים ל"הזקין" את הילדים בסדרה????

kawa

New member
../images/Emo6.gif

זה בדיוק מה שאני שאלתי את עצמי. הילדים והדמויות בכלל קופצים בסדר לא קבוע, אחד קופץ בשנה 10 שנים, האחר תקוע באותו גיל שנים ומתקדם לאט
זה נוראי. אני עוד זוכרת ( אני צופה 13 שנה בסדרה ) בשנת 1992 את פיליפ בנה של נינה נולד. אנחנו עכשיו ב 2004. הוא אמור להיות בן 12. אבל..... ( אני חוזרת על דברים מהודעה קודמת שלי אבל זה לא מפסיק להדהים אותי ) בילי שנולד מאוחר, כבר 'קפץ' לגיל ההורמונים המשתוללים, ואם אני מבינה ממך גם הדמות שאת אזכרת שאני לא אאמר את שמה כדי שלא יהיה ספוילר. גם ניק למשל, ניק אמור להיות בשנות העשרים המאוחרות לחייו ( נגיד עשרים ושש או שבע לפי החישוב שלי וכמוהו גם שרון ) אבל ניק נולד אחרי פיליפ!!! אם פיליפ היה מתבגר בצורה שניק ושרון התבגרו ( 'קפיצה' לגיל ההורמונים ) היה צריך להיות כיום בגיל 22 , 23, 25 משהו כזה, ולהיות חלק מן הדמויות בתככים והאהבות של הדור הצעיר. זה הורס אותי
אני חושבת שאם מישהו אי פעם היה מנסה לבדוק באמת את הגילאים של האנשים בסדרה והתקדמותם בגיל לאורך השנים, היה מוצא שם דברים מעוותים ועוד משהו: קראתי בהיסטוריה שבזמן שהשופט נתן חזקה משותפת לקתרין וג'יל בבית שלהן, באחוזה, קתרין הלכה לבית מחסה לחסרי בית? אלוהים למה לשם? הרי יש לה כסף יכלה לשכור דירה? מה הייתה המטרה שלה בכל זה?
ענבל

ים כחול

New member
בקיצור.......

או שהמפיקים חושבים שאנחנו מטומטמים ולא נשים לב או שהם בעצמם מטומטמים ולא יודעים לעשות חשבון פשוט ... אחד מהשניים אני הפסקתי מזמן לחפש הגיון ... רק נהנית לי מהדמויות האהובות עליי
ואם בילדים עסקינן .... יש כאלו שהם קיימים אך משום מה בגדר נעלמים ...
נוח ... מדברים עליו אך חודשים לא ראינו לא שמענו ... ניית (שיניים).. פוףףףף נעלם לנו פיליפ ... לא מזמן נינה היתה צריכה לאסוף אותו מאיזה מקום אך לא "זכינו " לראותו וטוב שכך ... מה שבטוח שאם נינה תחליף איזה גבר, פתאום פיליפ יגיח מאיזה כוכב ויביע את דעתו המיותרת . האמת לא יצא לו להביע דעתו על הסופר המשופם ... הוא נראה באיזור רק כי החליטו לשדך לנינה את המאמן ... ומאז נעלמו עקבותיו .....
......
הרבה תעלומות בצח"מ
הכי בריא לראות להנות ולא לשאול הרבה

למעלה