שאלת ספקים - בוקר אור לכולם

roeeya

New member
שאלת ספקים - בוקר אור לכולם

בשעה טובה התחלתי לחזר אחרי ספקים סינים עלומי שם (שרה, סינדי, דנדי, קנדי וחברותיהן) הם כל הזמן מבקשים חשבון אקספרסס ו T/T. For the Sample,don't you have the Express A/C?And how do you usually do for the sample?You just send the charges including the postage to the supplier by T/T?If that,i will accout the total charge for you soon. מישהו יכול להסביר לי מה הם רוצים?

roeeya

New member
אתה יכול לפרש לי את המושגים?

מה זה T/T ומה זה החשבון אקספרס הזה? ואם אני עושה העברה בנקאית, אילו ערבויות יש לי אח"כ?

roeeya

New member
תודה :)

אני בתהליכי כתיבת מילון לאנגלית עילגת, מי שמעוניין אני חושב לקרוא לו: "כך תקבל תשובות ברורות מסינים שלא יודעים אנגלית בשלושה משפטים פשוטים"

evilihi

New member
הזכרת לי מייל

שאלה שקיבלתי פעם מסיני (או שהוא היה הונג קונגי - על אותו עקרון): you paypal yes no או משהו בסגנון... משהו בסגנון פקודתי מצחיק כזה... אולי יש לי את המייל איפשהו...צריכה לנבור...

roeeya

New member
אל תשאלי

איזה סיני אחד מעליבאבא התקשר אלי היום לפלאפון להגיד שהוא ענה לי על המייל ולבקש שאני אחזיר לו תשובה במייל דחוף... כמה הזויים הסינים האלה

evilihi

New member
ואני..

ניסיתי פעם אחת בעליבאבא לא חזרו אלי...(סינים)..אז ויתרתי..

roeeya

New member
הם כל היום רק חוזרים אלי

יקרנים רצח. רובם רוצים 100$ רק לדוגמיות (ובדקתי מוצרים שעולים פחות מ1$ בקניה רגילה) ומצד שני יש את אלה שרוצים מחיר סיטונאי שהוא פי 3 יותר יקר ממה שמוכרים באיביי

למעלה