שאלה "שאלתית" מאוד . . .
מבחינתי אני אחלה אדם חברתי ופעיל , אני אוהבת אנשים , אוהבת חברה , אוהבת חינגות משפחתיות , אוירה של "ביחד" , ארגונית ומארגנת . . .אבל. . . אבל גדול . . .כל זה קורה רק אחרי שהכרתי היטב , בדקתי את השטח , כולם יודעים עלי הכל ואין לי מה לחשוש משאלות . אבל שאני צריכה להגיע לארועים חברתיים חדשים (בפרט עכשו לאחר נישואי) אני מתה מפחד ולכן אני משחקת אותה את הסנובית השתקנית וחוששת מאוד משאלות. . לפני שבועיים בעלי אירח בצאת שבת מספר מחבריו עם בנות הזוג , אני עכרתי שולחנות כ"כ יפה ובאמת היה נחמד , אחד הנשים (מהזן הנודניק שלא מפסיקה לדבר) פנתה אלי פתאום בשאלה "נו אז תספרי לנו קצת על עצמך" , אני בעצם השאלה המבעיטה עניתי תשובה מתומתמת בנוסח "זה סיפור ארוך מידי" , היא הסתכלה עלי בתמיהה , לפני כשבוע היינו בארוע אחר והיא היתה שם , פתאום היא פנתה אלי השאלה "תזכירי לי איך קוראים לך" , ואני נהלמתי דום , אני בטוחה שהיא חושבת שאני מפגרת או משהו דומה. . . זהו , זה כואב לי לסחוב את הקטעים האלה. . . מליון פעם אני עושה עצמי כ"לא שומעת" , אבל מספיק פעם אחת כדי לכאוב קצת. . . חוץ מזה בחברה שלי אני באמת "אחלה" . . .