שאלת סקר - באיזה גיל הקטנטנים

דודידו14

New member
שאלת סקר - באיזה גיל הקטנטנים

שלכם התחילו להתהפך מהבטן לגב או מהגב לבטן?

ammy

New member
אז ככה מהבטן לגב בגיל 6 חודשים +

שבוע .מהגב לבטן כעבור שבועיים .תקחי בחשבון שמאיה נולדה בשבוע 34.

עוד לא בא לה (גם לא ביום שלישי)

הגר בת 6 חודשים ולא מתהפכת לא מהבטן ולא מהגב. עד לפני חודשים היא היתה סרבנית בטן וחוצ'מזה שהיא נולדה בשבוע 33 אז בגיל המתוקן זה סביר. אבל נחשו מי אמרה היום "אבא" תוך שהיא מכניסה לו איזה פליק...

dafgol

New member
אני מנחשת........

כל הכבוד להגר
. עכשיו היא צריכה להגיד " אמא " ולתת
. אח"כ היא תגיד " אנציקלופדיה "...

dafgol

New member
אצלינו רק עכשיו בר עלה על העניין

ומנסה להתהפך מהגב לבטן...לפעמים אפילו מצליח... לא ממהר......יש זמן.....

ronnieyuval

New member
מהפכים

מהבטן לגב בגיל חודשיים וחצי, מהגב לבטן בגיל 3 וחצי חודשים.

שושי @:-)

New member
אצלינו...

מהבטן לגב בגיל שישה וחצי חודשים מהגב לבטן בגיל 7 חודשים ומאז היא לא מפסיקה לעשות כן... אצל אורית צריך לקחת בחשבון שעד שהיא הגיעה אלי בגיל חודשיים וחצי (אימוץ) היא רק ישבה בסל קל ולא התפתחה בכלל....

ביום רביעי שעבר

יום לפני שמלאו לעידו 3 חודשים, הוא התהפך בפעם הראשונה כשהגענו לפעוטון ל"גיבוש". אח"כ בבית הוא התהפך עוד פעמיים כדי להראות שזה לא היה מקרי. אורן לעומת זאת התהפכה קודם מהגב לבטן

בינתיים רק מהגב לבטן

התהפכות ראשונה, ולפי דעתי בטעות, היתה בגיל שלושה חודשים. מגיל שלושה וחצי חודשים לוטן עסוקה בלהתהפך כל חמש דקות על הבטן, גם תוך כדי שינה. אבל שם היא נתקעת ולא יודעת להתהפך בחזרה. והיא גם מתהפכת רק דרך צד ימין.

5 חודשים ושלושה שבועות

אבל היא עשתה את - שנראה שהיא יודעת, ואז הפסיקה..... עד היום היא שונאת להתגלגל.....

זואי11

New member
../images/Emo26.gifבגיל 11 שבועות בדיוק

תהלי התהפכה לראשונה מהגב לבטן בגיל 11 שבועות בדיוק. מאז היא עושה את זה בערך פעם / פעמיים ביום (די עצלה). מהבטן לגב היא עדיין לא מתהפכת.

טוטי30

New member
מהגב לבטן בגיל 4 ח', הפוך עדין לא

בגיל 4 חודשים (לפני 3 שבועות בערך) הוא התהפך מהגב לבטן. הפוך הוא מנסה כל הזמן, כי הוא לא אוהב להיות על הבטן, אבל לא מצליח לו, אלא אם אני נותנת לו "פוש" קטן...

mikihc

New member
מהבטן לגב בגיל 3.5 חודשים -

אבל נראה לי שהוא עדיין מפחד לעשות את זה. ומהגב לבטן בגיל 4 חודשים. ביי, מיקי

אנחנו מקרה מוזר

בגיל חודשיים בדיוק אביתר התהפך מהבטן לגב,הוא עשה את זה כל הזמן מה שגרם לנו להבין שהוא באמת מתכוון להתהפך.(הוא אפילו התאמץ לעשות את זה). אחות טיפת חלב טענה שהוא פשוט נופל למטה ,הוא הרים את עצמו ממש גבוהה (החזה היה באויר) והראש משך כלפיי מטה. בגיל 3 חודשים הוא הפסיק לגמרי. בגיל ארבעה חודשים וחצי הוא התהפך מהגב לבטן(במאמץ רב) היום הוא בעיקר מנסה (הוא כל הזמן מתגלגל לצד) ופעם ב.. עובר לבטן. בשבוע האחרון הוא שוכב על הבטן, מטה את הראש לכיוון המיטה,מגיע למצב של חצי סיבוב וחוזר למעלה. לא דואגת...עד החתונה הוא יתהפך (חסר לו שלא!!)

מתרגשת

New member
סתיו רק בת 3 חודשים ולא מתהפכת אבל

כשאני שמה אותה יותר מדי זמן על הבטן והיא מתעצבנת אני רואה שהיא מושכת את כל הגוף הצידה כדי לצאת מהמצב המעצבן הזה... ואז אני יודעת שאוטוטו היא תתעצבן ממש ותתהפך כי נמאס לה

כמיסה

New member
מהבטן לגב ארבעה ימים לפני חודשיים

ובכיוון ההפוך עדיין לא אבל נראה לי שהוא ממש בדרך

twiti

New member
מהבטן לגב בגיל חודשיים אבל כמובן רק

שהיד בתנוחה מתאימה לדחיפה, ומהגב לבן בדיוק בגיל 4.5 חודשים.

ornit_band

New member
3.5 חודשים מהגב לבטן (לפני שבוע!)

ואז, אם לא שמתי לב ומיהרתי להציל אותו - זעקות שבר כי הוא שונא להיות על הבטן. מהבטן לגב עדיין לא מתהפך, בשביל זה יש אמא...

למעלה