שאלת סקר, ברשותכם

שאלת סקר, ברשותכם

היי. יש לי כמה שאלות בנושא "אתרי ספרות ילדים". האם לדעתכם יש צורך חינוכי/לימודי/אחר באתרי ספרות ילדים? האם אתם מכירים אתרים כאלה וגולשים בהם/ילדיכם גולשים בהם? מה הייתם רוצים לראות באתר כזה, כדי שאתם או ילדיכם תרצו לגלוש בו? האם יש להורים צורך בקריאת ביקורת על ספרי ילדים, לשם צרכנות נבונה בשוק הענק והרווי הזה? והשאלה האחרונה: האם אתם מרגישים את המיתון גם בתחום הזה, כלומר, קונים פחות ספרים, לא נכנסים לחנויות ספרים כדי לקנות ספר לילד וכו'?

sagiberg

New member
שלום נדיה../images/Emo24.gif

קיימים אתרים כגון דףדף וכנפיים המאפשרים להורה ולילד להתעדכן ולקבל מידע. האם יש צורך בקריאת ביקורת ? התשובה חלה על ספרות ילדים ומבוגרים גם יחד- נחמד לקרוא חוות דעת של מישהו מוערך אך כמובן שאפשר פשוט לפתוח את הספר בחנות ולקבל החלטה. יהיה נחמד אם תפרטי מה מטרת השאלות.

מחשבה של חברה

למיזם בתחום
לא קיבלתי אישור ממנה לפרט
אתכם הסליחה תודה על התשובות. הייתי בדפדף והוא מקסים.

חוטהשני

New member
לדעתי יש מקום לביקורות על ספרי ילדים.. השאלה היא האם יש טעם להקים אתר כזה... אבל אם עם זה, אני אשמח לראות עוד אתר בנושא ספרות ילדים.. ביחוד אתר המשולב עם נושא צרכנות ../images/Emo13.gif (אני גם מנהלת פורום בנושא צרכנות ../images/Emo8.gif)

תות עץ

New member
אם מותר לי להציע

אתר חדש, שעניינו ספרות ילדים ונוער, עדיין בשלבי הקמה ולא לגמרי מגובש - www.sefer-veod.com אשמח לקבל הצעות ורעיונות

חוטהשני

New member
את הגדרת את זה... הכוונה להנחות הורים מה שווה לרכוש ומה שווה לא לקנות...

למעלה