שאלת סקר- דירוג מחלקות

זקס11

New member
שאלת סקר- דירוג מחלקות

הייתי רוצה לעשות דירוג מחלקות, אבל על בסיס מספר המתמודדים שיש להם סיכוי להדיח את האלוף. או דרך אחרת להסתכל על זה היא כמה קרבות טובים יש היום לאלוף, לפני שהמחלקה מתייבשת.

הדירוג שלי-
1. HW- אני מצליח לספור כאן שלושה כאלה- אוברים, וולסקז, וקורמייר.
2. MW- כאן אני רואה שנים וחצי- המנצח בין מוניוז לוידמן, לומבארד (אם יוכיח את עצמו), ולויטור בלפורט הייתי נותן חצי, כי עם הכנה ראויה, יש לו סיכוי לא רע.
3. WW - כאן אני רואה שנים פלוס, שזה קונדיט והנדריקס, וגם לניק דיאז יש סיכוי כלשהו, בהנחה שהוא ישנה את צורת הלחימה שלו.
3. LW- כאן אני רואה שני מתמודדים שיכולים לתת פייט לאלוף - נייט דיאז ופטיס, שניצח אותו.
4. LHW- קשה לי לראות מתמודדים ראויים. להנדרסון אין הרבה סיכוי, וגם טשיירה הוא נעלם גדול מדי.

THE G1

New member
דווקא אני מדרג את LW ראשונה

חמישה קונטנדרים:דיאז,מיינארד,אדגר,פטיס וגם קליי גווידה.

AmitNHB

New member
היתי מעלה את LW למקום השלישי, אולי אפילו שני.

זו המחלקה הכי דינמית וזה בלי להזכיר את אלדו שבסוף יעלה לשם.

izr

New member
ב-HW שכחת את פיידור

סתם (עם כל הצער שבכך).
ברצינות-
MW- אני לא רואה סיבה לא לספור גם את מוניוז וגם את וידמן. הקרבות עם סונן הראו שלשניהם יש סיכוי.
WW- אני חושב שהסיכוי של דיאז הכי טוב, אני לא נותן צאנס לקונדיט והנדריקס.
LW- גם אני הייתי מוסיף את מיינרד.
ב-LHW- עם כל הצער, קשה באמת לראות מישהו שיסכן את גונס.

THE G1

New member
בהתחשב בזה

שקורמייר(עדיין לא) בUFC,הוא עדיין לא צריך להלקח כחלק בדיון,כרגע בHW יש שני קונטנדרים רציניים.

THE G1

New member
את ורדום

למרות ההפסד ההוא כן הייתי לוקח כמתחרה רציני על התואר.

זקס11

New member
וורדום-JDS הולך להיות די דומה לאוברים-וורדום

עם ההבדל שJDS לא הולך לשפוך לאגר בסיבוב השלישי. וורדום לא יצליח להוריד אותו לקרקע.

fatnoam

Active member
הפסקתי להתעניין ב-LW

עם כל הכבוד למהירות ולטכניקה, די נמאס ממכות לא משמעותיות ושכל קרב שלא מוכנע מגיע לשופטים.

יש בדיוק שני לוחמים ב-LW עם KO POWER, שזה פטיס ואדגר, פטיס הולך לבלות על הגב מול כל מתאבק, ואדגר זה הלוחם הכי משעמם שראיתי בחיים שלי.

כל המחלקה הזו שווה לתחת. מקווה שאלדו יעלה (גם הוא נלחם במחלקה מטומטמת), יחלק שם כמה בעיטות לראש למתאבקים המשעממים האלה, ואולי יחזור העניין למחלקה.

ואגב אני לא יודע איך שמתם את אדגר בתור קונטנדר, כל מי שראה את הקרב רואה שאין לו שום סיכוי מול בנסון הנדרסון שעולה עליו בכל פרמטר אפשרי.

גם WW מתחילה לסבול מריבוי המתאבקים, אבל לפחות שם יש כל מיני כאלה שמצליחים להיות מעניינים איכשהו כמו הנדריקס, GSP וקושצ'אק.

MW - עד שסילבה לא פורש לא יקרה שם כלום.

LHW - כנ"ל עד שג'ונס לא יעלה ל-HW

HW - אין מספיק לוחמים.

סה"כ כל המונופוליזציה שה-UFC עשו על כל הארגונים פשוט דילל את מספר הלוחמים הראויים לרמות אפסיות. פשוט שעמומון.

למעלה